Tennis

Wozniacki forlænger vigtigt samarbejde

Caroline Wozniacki har forlænget sit samarbejde med træningsmakkeren Sascha Bajin. Han er en af WTA Tourens mest eftertragtede 'hitting partnere'.

En meget væsentlig ting er nu faldet på plads for Caroline Wozniacki. 

Danskeren har forlænget samarbejdet med den ombejlede 'hitting partner' Sascha Bajin. De to skal træne sammen resten af sæsonen. Det bekræfter både Caroline Wozniacki og Sascha Bajin over for TV 2 SPORT.

Wozniacki og Bajin begyndte at arbejde sammen i februar. I første omgang havde de kun en aftale for forårsmånederne. 

- Sascha er god. Han kender de forskellige spillere og kan give mig anderledes bolde. Han kan steppe det op, og det har betydet meget for mig tennismæssigt, har Caroline Wozniacki tidligere sagt til TV 2 SPORT.

Sascha Bajin har tidligere arbejdet sammen med Serena Williams i otte år. Det samarbejde stoppede i 2015, hvorefter Bajin har serviceret flere andre tennisstjerner, blandt andre Victoria Azarenka.

Den tyskfødte serbers store force er, at han kan imitere de andre spillere på WTA Touren. Det betyder, at Wozniacki kan træne detaljeret på hvordan det er at spille mod eksempelvis Williams, Kerber, Pliskova eller Cibulkova. 

Derudover er Sascha Bajin enormt pligtopfyldende. Tidligere i år udtalte han sig om samarbejdet med Wozniacki:

- Hun er mit liv i øjeblikket. Jeg dedikerer alt til dette job. Jeg har tidligere ofret både min mors og min søsters bryllup, og jeg er gået glip af 11 juleaftener i træk, lød det under Indian Wells til TV 2 SPORT.

Caroline Wozniacki er mindst nået frem til kvartfinalen i alle de turneringer, hun har spillet i år.