Tennis

Wozniacki truede med retssag: - Det kan blive meget dyrt

Caroline Wozniacki var irriteret i begyndelsen af kampen mod Karolina Pliskova og fik i klare vendinger truet med et muligt sagsanlæg mod dommeren.

Se Wozniackis semifinale mod Sloane Stephens på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY lørdag klokken 19.

Regn drillede i den grad Caroline Wozniacki og den tjekkiske verdensetter Karolina Pliskova i deres kvartfinale i canadiske Toronto fredag aften dansk tid.

Først blev kampen udskudt, og flere gange i løbet af første sæt blev den afbrudt på grund af dråber fra himlen. Da det skete ved stillingen 3-0 til Pliskova, var det efter en batalje mellem Wozniacki og den kroatiske dommer Marija Cicak.

Danskeren havde fordel i egen serv og andenserv, og selv om regnen igen begyndte at vælte ned, ville Cicak have Wozniacki til at serve. Det nægtede danskeren, og så udbrød der en diskussion mellem de to for rullende tv-kameraer.

- Jeg stopper dig ikke med at serve. For mig kunne vi have spillet pointet, så jeg kan ikke stoppe dig mellem serverne, lød det fra Marija Cicak.

- Hvad skal jeg så gøre? Det regner jo, svarede Wozniacki.

- Ja, nu gør det. Men du kunne godt have spillet, fortsatte dommeren, der tidligere har dømt Wimbledon- og US Open-finale.

- Ja, men nu er det begyndt at regne. Hvad vil du have, jeg skal gøre? Jeg vil da ikke brække benet... Hvis jeg sagsøger dig og WTA (kvindernes tennisorganisation, red.), bliver det meget dyrt. Det tror jeg ikke, du ønsker, kom det fra Wozniacki.

- Jeg presser dig ikke til at spille, sagde Cicak, men det var Wozniacki langtfra enig i:

- Det gør du da. Hvad vil du have, jeg skal gøre? Det begyndte at regne, da jeg skulle til at slå til bolden.

Se diskussionen mellem Wozniacki og Cicak i videoen øverst.

Første sejr over verdens aktuelle nummer ét

Pausen på næsten et kvarter betød, at Caroline Wozniacki igen fik førsteserv, og på andenserven vandt hun partiet og reducerede til 1-3.

Ved stillingen 2-5 vendte regnen tilbage. Det medførte en pause på 20 minutter, inden spillet kunne genoptages. Wozniacki vandt to bolde, inden de to spillere igen måtte søge ly for uvejret. Det kunne danskeren ikke lade være med at trække på smilebåndet af.

Wozniacki smiler, da regnen endnu en gang udsætter hendes kvartfinale mod Karolina Pliskova.

Kl. 21:36 dansk tid - mere end tre timer efter kampstart - kom opklaringen så, og Wozniacki og Pliskova kunne vende tilbage på banen.

Solen kiggede endda frem, og det gav verdens øjeblikkelige nummer seks fornyet energi. Wozniacki leverede et forrygende comeback og tog første sæt 7-5.

Andet sæt måtte afgøres i tiebreak, hvor tjekken var bedst, inden Wozniacki vandt tredje og afgørende sæt 6-4 efter at have været bagud 2-4.

Med sin 45. sejr i år og første sejr nogensinde over verdens aktuelle nummer ét er Caroline Wozniacki dermed klar til semifinale i Toronto lørdag aften dansk tid.

Se Wozniackis semifinale mod Sloane Stephens på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY lørdag klokken 19.

Caroline Wozniacki er klar til semifinalen ved Rogers Cup i Toronto efter sejr på 7-5, 6-7, 6-4 over verdensetteren Karolina Pliskova i kvartfinalen. Video: TV 2 SPORT