Tennis

Vildt mandefald fortsætter i herrernes tennistop

Roger Federer måtte melde afbud til turneringen i Cincinnati på grund af en rygskade. ADRIAN DENNIS / Scanpix Denmark

På grund af skader er blot tre spillere fra herrernes top-10 tilbage i Masters 1000-turneringen i Cincinnati.

Tennissæsonen bevæger sig så småt ind i sit efterår, og det heftige program i de seneste godt syv måneder har for alvor sat sine spor i herrernes top.

Den igangværende Masters 1000-turnering i Cincinnati, som efter planen skulle tælle alle de bedste spillere, har mistet det ene topnavn efter det andet.

Senest måtte canadieren Milos Raonic, der er nummer ti på verdensranglisten, trække sig med en skade i foden. Det skete tirsdag dansk tid.

Det betyder, at blot tre spillere fra top-10 er tilbage inden turneringens anden runde, nemlig Rafael Nadal, Dominic Thiem og Alexander Zverev.

Mandag måtte sæsonens helt store spiller, Roger Federer, melde afbud på grund af en rygskade, som han pådrog sig under søndagens nederlag i Montreal-finalen mod Alexander Zverev.

Derudover er Andy Murray (nummer 1 i verden), Stan Wawrinka (4), Novak Djokovic (5), den forsvarende mester, Marin Cilic (6), og Kei Nishikori (9) også ude med skader.

Blandt andet på grund af de mange skader er Rafael Nadal uanset sin præstation i turneringen sikker på at overtage førstepladsen på verdensranglisten, når den opdateres på mandag.