Tennis

Caroline Wozniacki ryger tidligt ud af US Open

Allerede i anden runde blev Caroline Wozniacki slået ud af Grand Slam-turneringen US Open.

I de syv foregående møder med verdensranglistens nummer 40, Ekaterina Makarova, havde Caroline Wozniacki vundet, men spillernes ottende møde endte med en stor dansk skuffelse.

Russeren vandt nemlig kampen i anden runde ved US Open med 6-2, 6-7, 6-1 og sendte dermed femteseedede Wozniacki ud af Grand Slam-turneringen.

Wozniacki har tidligere haft stor succes i netop US Open, hvor hun fem gange har spillet sig frem til semifinalen og to gange er nået hele vejen til finalen.

Den danske tennisstjerne har ellers haft et forrygende 2017, hvor hun er nået frem til finalen i fem turneringer på WTA Touren. Wozniacki har dog stadig årets første turneringssejr til gode.

I første sæt var Wozniacki med til stillingen 2-2, men blev så brudt og endte altså med at tabe de resterende partier i sættet, som Makarova sikkert vandt med 6-2.

Anderledes jævnbyrdigt blev andet sæt, hvor spillerne måtte ud i tiebreak. Wozniacki kom foran med 5-1, men danskeren var alligevel ved at smide det hele på gulvet. Hun fik dog fightet sætsejren hjem med 7-5 i tiebreaken og sendte kampen ud i tredje og afgørende sæt.

Her fik Wozniacki dårligt et ben til jorden. Hun kom bagud med 5-0 og blev altså sendt ud af US Open med 6-1 i tredje sæt.