Tennis

Nogle får et kulturchok, men Wozniacki elsker Japan

Caroline Wozniacki føler sig hjemme ved Tokyo og Japan. Geoff Burke / Scanpix Denmark

Caroline Wozniacki vandt turneringen i Tokyo sidste år med en finalesejr over Naomi Osaka fra Japan, og hun føler sig godt tilpas i Japan.

Se Caroline Wozniacki spille i Tokyo torsdag klokken 10:30 på TV 2 SPORT

Caroline Wozniacki får hård modstand, når hun skal forsvare sin titel i Toray Pan Pacific Open i Tokyo, der er skudt i gang i denne uge.

Turneringen har nemlig deltagelse af en lang række stjernespillere, deriblandt fem spillere fra top-10. Wozniacki får dog en blid start i Tokyo, idet hun er oversidder i første runde.

Caroline Wozniacki vandt turneringen i Tokyo sidste år med en finalesejr over Naomi Osaka fra Japan. Hun har det godt i Japan, hvilket det måske ikke er alle, der har.

- Det er helt sikkert et kulturchok for mange, men jeg elsker at være i Japan. Der er god mad, folk er meget venlige, og der er meget rent, så det jeg helt klart anbefale, siger Caroline Wozniacki til WTA.

- Det føles godt at være tilbage. Jeg elsker at spille i Tokyo og har tidligere fået gode resultater her. Jeg er kommet tilbage efter mere.

Jeg har haft en god sæson, og jeg er stolt af den måde, som jeg har spillet og kæmpet på

Caroline Wozniacki

Wozniacki rejser til Japan efter en skuffelse i New York, hvor hun tabte i anden runde til Ekaterina Makarova i US Open. Derfor søger hun nu oprejsning i Japan.

- Jeg vil forsøge at gøre mit bedste, men det er et stærkt felt, der er her. Det er svært hvert år, men jeg er glad for at få en chance til, og forhåbentlig får jeg en god mulighed igen.

- Jeg har haft en god sæson, og jeg er stolt af den måde, som jeg har spillet og kæmpet på og været konsekvent hver gang, siger Caroline Wozniacki.​

I hendes første kamp møder hun Shelby Rodgers fra USA. De to mødstes sidst i maj måned, hvor Wozniacki måtte trække sig i andet sæt på grund af en skade.

Danskeren er lige nu nummer seks i 'Race to Singapore', hvor de otte første kommer med. Det er dog ikke noget, som Caroline Wozniacki fokuserer voldsomt meget på lige nu. 

- Alt kan ske, og man kan ikke tage den for meget med ro. Men jeg har haft et godt år og forhåbentlig kan jeg kvalificere mig, siger hun.

Caroline Wozniacki spiller på torsdag, og du kan se kampen på TV 2 SPORT torsdag klokken 10:30.