Tennis

Wozniacki indløser billet til prestigefuld turnering

Caroline Wozniacki er sikker på at ende i top-8 på verdensranglisten for sæsonen og indløser dermed billet til sæsonfinalerne.

Når man vinder et finale i en WTA-turnering, må det per difinition betragtes som en god dag for en tennisspiller. Men søndagen for vinderen af WTA-turneringen i Tokyo, Caroline Wozniacki, er nu blevet endnu bedre.

Det har nemlig flasket sig således, at hun nu er klar til den prestigefyldte sæsonfinale i Singapore i slutningen af oktober, hvor årets otte bedste spillere kæmper om sæsonens sidste store trofæ.

Hendes nærmeste konkurrent i kampen om at sikre sig en placering i top-8 på verdensranglisten, franske Kristina Mladenovic, har netop tabt sin kamp ved WTA-turneringen i Wuhan til Katerina Siniakova. Og med Wozniackis dugfriske sejr i Tokyo betyder det, at danskeren nu er sikker på at ende blandt de otte bedste for sæsonen. Det fremgår af oversigten på tennishjemmesiden live-tennis.

Den amerikanske veteran Venus Williams indløser ligeledes billet til sæsonfinalen som følge af nederlaget til Mladenovic. Wozniacki og Williams slutter sig dermed til det fine selskab bestående af Garbiñe Muguruza, Simona Halep, Karolína Plíšková og Elina Svitolina.

Der er stadig to billetter på højkant, og lige nu ser de ud til at blive indløst af Jeļena Ostapenko og Johanna Konta.

Sæsonfinalen begynder den 22. oktober i Singapore Indoor Stadium, hvor der er plads til 12.000 tilskuere. Det er første gang siden 2014, at danskeren deltager.