Tennis

Skadet Wozniacki er optimistisk før sæsonens sidste turnering

Caroline Wozniacki er fortrøstningsfuld før sæsonfinalerne, selvom hun i sidste uge måtte forlade en turnering i Hongkong med en skade i albuen.

Det skabte bange anelser, da Caroline Wozniacki i torsdags måtte trække sig fra WTA-turneringen i Hongkong med en skade i venstre albue.

Danskeren er blandt de otte bedste spillere i år og er derfor kvalificeret til sæsonfinalerne i Singapore. Det er endnu uvist, hvor alvorlig skaden er, og om problemerne med albuen vil få konsekvenser for deltagelsen i den prestigefyldte turneringen.

Men noget kunne tyde på, at skaden ikke er helt så slem, som frygtet.

- Hun er fortrøstningsfuld i forhold til sæsonfinalerne, men hun har ikke testet armen af endnu. Lige nu laver hun lidt øvelser og slapper af. Og så vil hun teste armen meget mere, når de kommer til Singapore om et par dage, siger danskerens bror, Patrik Wozniacki, til TV 2 SPORT.

Patrik Wozniacki fortæller desuden, at Caroline Wozniacki har besøgt en kiropraktor, der mener, at skaden skyldes en nerve, der har siddet i klemme. Derfor har hun været igennem en række behandlinger og har ellers holdt sig i ro, hvilket hun også skal de kommende dage.

Caroline Wozniacki vandt turneringen i Hongkong sidste år, og det var da også en tydeligt berørt dansker, der gik på banen og måtte meddele tilskuerne, at hun ikke kunne stille op til kampen i anden runde mod australske Lizette Cabrera.

- Jeg vil gerne sige undskyld til alle jer, der er kommet for at se kampen i dag. Jeg har gjort alt, hvad jeg kunne for at blive klar, sagde Wozniacki blandt andet i sin tale.

Turneringen i Hongkong blev vundet af russiske Anastasia Pavlyuchenkova, som Caroline Wozniacki slog i finalen, da hun vandt WTA-turneringen i Tokyo i slutningen af september.

Det er årets otte bedste spillere, der deltager ved sæsonfinalerne fra den 22. til den 29. oktober. Spillerne inviteres ud fra de point, de har indsamlet til verdensranglisten i kalenderåret 2017.