Tennis

Wozniacki sendte hilsen til nyfødt nevø og afslørede navnet på direkte tv

Caroline Wozniacki kom mandag til at afsløre navnet på sin nyfødte nevø, da hun blev interviewet efter sejren i den første kamp ved sæsonfinalerne.

Overskuddet var stort, da Caroline Wozniacki mandag udspillede Elina Svitolina.  

Danskeren skulle bare bruge 60 minutter på at besejre ukraineren med 6-2, 6-0 i den første kamp ved sæsonfinalerne i Singapore. Og i interviewet efter kampen viste danskeren da også glæde over resultatet. 

Men den danske tennisstjerne viste også glæde over, at hun søndag blev faster - og så kom hun til at tage munden for fuld.  

Wozniacki afslørede navnet på nyfødt nevø på direkte tv

- Jeg er nødt til at sende en lille hilsen til min nevø Nicolas, som blev født i går. Jeg ved, du kigger med. Jeg kaldte min far for farfar, så det er han ved at vænne sig til, lød det fra Caroline Wozniacki umiddelbart efter kampen. 

Problemet med den lille hilsen var bare, at navnet på barnet endnu ikke var offentliggjort, fortæller barnets far og bror til den danske tennisstjerne, Patrik Wozniacki. 

- Tak for det, Caro (Caroline Wozniacki, red.). Det bliver Nicolas, og det kan vi igen takke Caroline for. Hun er tilsyneladende 'newsbreakeren' i vores familie, siger den nybagte far med et smil. 

- Det var også hende, der fortalte, at vi ventede barn, og at han var født. Det er dejligt nok, at man har en, der kan gøre det for os, når vi ikke selv kan finde ud af det, siger Patrik Wozniacki, der også er tenniskommentator på TV 2 SPORT. 

Før mandagens sejr havde Caroline Wozniacki aldrig tidligere slået ukraineren, der er nummer fire i verden, og derfor forstår Patrik Wozniacki godt, at overskuddet var ekstra stort efter den forløsende sejr. 

- Det er jo skønt. Når man lige har rundbarberet Svitolina med 6-2, 6-0, så er der masser af overskud til at sende lidt stikpiller afsted, og det, synes jeg, er rigtig fint, siger Patrik Wozniacki. 

Sæsonfinalerne adskiller sig fra alle andre turneringer på WTA-touren, da de otte deltagende spillere først spiller et gruppespil, inden knockout-fasen træder i kraft i semifinalen. 

Danskeren er havnet i gruppe med Elina Svitolina, Caroline Garcia og verdensranglistens nummer ét, Simona Halep. Og det er sidstnævnte, der er modstanderen i danskerens anden kamp på onsdag.