Tennis

Wozniacki tager pause efter triumf - lægger ketsjeren på hylden et stykke tid

Caroline Wozniacki leverede karrierens foreløbige højdepunkt søndag eftermiddag. Nu vil hun ikke tænke på tennis i en hel måned.

Caroline Wozniacki strålede af stolthed, da hun viste sit trofæ frem i Singapore tidligt mandag morgen dansk tid.

Sølvpokalen er det synlige bevis på, at hun har vundet en af de mest prestigefyldte turneringer – sæsonfinalen i Singapore.

Den storsmilende dansker er selvsagt glad for finalesejren. Men hun ser også frem til at lægge tennisketsjeren på hylden i en periode.

- Når jeg rejser fra Singapore, kommer jeg nok ikke til at tænke tennis de næste tre-fire uger, siger Wozniacki til TV 2 SPORT.

Hvor lang tid går der egentlig, før du har en tennisketsjer i hånden igen?

- Jeg regner med, at jeg træner igen i starten af december. Ellers lægger jeg ketsjeren på hylden i et stykke tid.

Kæresten: Forholdet har betydning for spillet

Caroline Wozniacki har ved flere lejlighed talt varmt om sit forhold til basketballspilleren David Lee. Han var til stede i Singapore, da Wozniacki sikrede karrierens største sejr – og han tillægger også forholdet stor værdi i forhold til spillet på banen.

- Jeg tror meget på, at når man er glad uden for banen, så præsterer man også godt inde på banen. Sådan er det også med mit eget basketballspil, siger han til TV 2 SPORT og uddyber:

- Jeg elsker Caroline, uanset om hun spiller tennis eller ej, men jeg er glad for, at jeg kan være med til at give hende balance i livet. Hun er en fantastisk pige, og jeg er bare stolt af hende – både på og uden for banen.

Med finalesejren på 6-4, 6-4 rykker Caroline Wozniacki op på tredjepladsen på verdensranglisten. Det var desuden første gang, hun slog Venus Williams i et WTA-kamp.

- Det er nok den største titel, jeg har vundet. At slå alle de bedste spillere i verden gør det ekstra specielt, siger Caroline Wozniacki til TV 2 SPORT.

Sæsonfinalen er en storslået afslutning på sæsonen, hvor kun årets otte bedste spillere er med. Med sejren følger en præmiecheck på cirka 14 millioner kroner.