Tennis

Storservende hollænder: Sådan slår jeg Wozniacki

Kiki Bertens ser frem til at møde Caroline Wozniacki. MARK CRISTINO / Ritzau Scanpix

26-årige Kiki Bertens forventer hård kamp, når hun fredag står over for Caroline Wozniacki i Australian Open.

Det bliver 26-årige Kiki Bertens, der fredag står over for Caroline Wozniacki i tredje runde af Australian Open.

Og det er et møde, som den 30.-seedede hollænder ser frem til med store forventninger, efter at hun ekspederede amerikanske Nicole Gibbs ud af turneringen i anden runde.

- Jeg er meget glad. Jeg har aldrig været i tredje runde hernede, så det bliver fantastisk, siger Kiki Bertens.

Der skulle et mindre mirakel til, før Caroline Wozniacki onsdag kunne hæve armene i sin andenrundekamp mod kroatiske Jana Fett på Rod Laver Arena.

Således forvandlede den 27-årige dansker to matchbolde imod sig ved stillingen 1-5 i tredje sæt til en sejr.

- Caroline er en rigtig god spiller. Hun vandt den kamp, fordi hun altid kæmper og får alle bolde tilbage, så det bliver en svær kamp på fredag, siger Kiki Bertens.

Den 182 centimeter høje hollænder, der rangerer som nummer 32 på WTA’s seneste verdensrangliste, vil forsøge at styre spillet mod den andenseedede dansker.

- Jeg skal spille aggressivt, men ikke for meget. Kun når muligheden byder sig. Og så skal jeg serve godt. Det er altid mit fokus, siger Kiki Bertens.

Wozniacki og Bertens har mødt hinanden to gange tidligere, hvor det begge gange er endt med dansk sejr. Seneste møde var i Doha i 2017, hvor danskeren vandt i to sikre sæt.

- Jeg kan godt huske kampen. Hun spillede bedre end mig, men jeg var også lidt træt, da jeg var ankommet direkte fra Fed Cup dagen inden kampen, siger Kiki Bertens om nederlaget.

Hollænderen ser frem til at skulle stå på den store scene mod Caroline Wozniacki i grand slam-turneringen i Melbourne.

- Caroline er en hård modstander. Jeg har aldrig vundet over hende, men jeg må tage det, som det kommer. Jeg er bare glad for at være i tredje runde. Jeg vil nyde kampen, og så må vi se, hvad der sker, siger Kiki Bertens.