Tennis

Den 'nye Wozniacki' fulgte nervøst med: - Hun er en legende

Tennishåbet Clara Tauson fulgte nervøst med, da hendes idol og landskvinde Caroline Wozniacki vandt Australian Open.

15-årige Clara Tauson er af mange tenniskyndige blevet udråbt til at være det næste, store, danske tennishåb.

Lørdag kunne hun så se landskvinden og idolet, Caroline Wozniacki, blive den første dansker nogensinde til at vinde en Grand Slam i singlerækken, da hun vandt Australian Open.

Og for den måske kommende tennisstjerne var det svært at holde nerverne i ro.

- Det er rigtig flot gået, hun er en legende i dansk tennis, fortalte Clara Tauson til TV 2 SPORT efter kampen.

- Jeg så kampen i dag, og jeg må indrømme, at jeg var meget nervøs. Jeg synes Halep spillede rigtig godt, det gjorde Caroline også, men det var ved at blive lidt for tæt.

Men selvom Clara Tauson er blevet udskreget som Danmarks næste chance for en stor tennisspiller, så sætter verdens nummer 752 ikke ekstra pres på sig selv for at opnå samme meritter som Caroline Wozniack.

- Det er da lige blevet lidt større efter i dag at blive udråbt som den ’næste Wozniacki’. Hun har altid været en legende i forhold til tennissporten. 

- Jeg tager det, som det kommer og sætter ikke noget pres på mig selv i forhold til, at hun har vundet den her, men jeg er så glad på hendes vegne, fortæller det 15-årige tennistalent.

Men selvom hun ikke vil lægge pres på sig selv, så håber Clara Tauson ikke, at der går for mange år, inden hun spiller de samme turneringer som Caroline Wozniacki.

- Jeg håber, det bliver om en fire-fem år, at jeg kommer til at spille i de store Grand Slams. Men sker det ikke der, så bliver jeg selvfølgelig ved med at prøve.

Clara Tauson kan følge Caroline Wozniacki på TV 2 SPORT igen i næste uge, når danskeren er i aktion ved WTA-turneringen i Skt. Petersborg.