Tennis

- Jeg kan lige så godt blive ved, når jeg spiller så godt, siger Wozniacki

Det er ved at gå op for Caroline Wozniacki, at hun har vundet Australian Open.

Caroline Wozniacki går torsdag for første gang i karrieren på banen som Grand Slam-vinder, når hun tager hul på WTA-turneringen i Skt. Petersborg.

Det er bare fire dage siden, den danske tennisspillers karriere toppede, da hun strøg til tops ved Australian Open, og selvom der ikke er gået lang tid, er den store præstation efterhånden gået op for hende.

- Der er gået et par dage nu, og jeg har haft lidt tid til lige at lade det synke ind. Jeg vågner op og ser trofæet og tænker, "den er god nok. Det er sket". Det er fantastisk. Jeg har taget trofæet med, fordi jeg ikke har været hjemme i Monaco endnu, hvor jeg har de fleste af mine trofæer, fortæller Caroline Wozniacki.

Netop grundet den korte pause mellem Australian Open og WTA-turneringen i Skt. Petersborg var der spekuleret i, om Caroline Wozniacki ville melde afbud. Men selvom tennisspilleren ikke har haft meget pause, så ser hun frem til den russiske turnering.

- Jeg har ikke haft så meget tid til at slappe af, men det får jeg efter Skt. Petersborg, så nu glæder jeg mig til at spille her. Jeg havde allerede meldt mig til turneringen for lang tid siden. Jeg føler, at når jeg havde tilmeldt mig, så ville jeg gerne komme. Det er en fantastisk by.

- David (Lee, Wozniackis kæreste, red) har ikke været her før. Jeg synes, det er en flot by, og vi kunne godt tænke os at komme ud og se lidt, når jeg ikke spiller. Det er lidt en kombination af at være et fantastisk sted, og så kan jeg jo lige så godt blive ved, når nu jeg spiller godt, lyder det fra den danske tennisspiller.

Caroline Wozniacki spiller sin første kamp ved WTA-turneringen i Skt. Petersborg tidligst klokken 16:30 torsdag. Du kan se kampen på TV 2 SPORT.