- Uanset hvad der sker, har sæsonen været en succes, siger Wozniacki

16x9
Caroline Wozniacki med blikket stift rettet mod bolden. Foto: Dmitri Lovetsky / Ritzau Scanpix

Danskeren vil gerne have flere turneringssejre i år, men skulle det ikke ske, så har sæsonen ifølge hende selv alligevel været en succes.

Caroline Wozniacki spiller sin første store turnering siden Grand Slam-sejren i Australian Open, når hun sammen med resten af kvindernes tennistop tager hul på WTA-turneringen i Doha i den kommende uge.

Sidste år blev det til en plads i finalen for danskeren, og i år er hun så førsteseedet som verdens nummer et.

Men selvom det ikke skulle blive til succes i denne omgang i Doha, så vil den danske tennisstjerne smile alligevel.

- Jeg hader at tabe, og jeg elsker at vinde. Det er noget af det, der motiverer mig. Jeg er glad for at være her i Doha, og jeg glæder mig til resten af sæsonen, men uanset hvad der sker, så har sæsonen været en succes, fortæller Caroline Wozniacki inden turneringen.

- Det er svært at spille igen lige efter en Grand Slam, der har taget hårdt på mig fysisk. Men jeg har stadig en masse tennis i mig, og jeg vil gøre mit bedste for at vinde så meget som muligt.

I turneringen i Doha skal danskeren også stramme sig an fra start, hvis der skal leves op til ambitionen om flere sejre.

Der venter nemlig potentiel hård modstand allerede i tredje runde, hvor den tidligere verdensetter Maria Sharapova bliver den forventede modstander.

- Man er altid sulten efter mere, og jeg håber ikke, at jeg er færdig endnu. Men uanset hvad der sker med min karriere fra nu af, så vil jeg være utrolig stolt og glad, over det jeg har præsteret.

Caroline Wozniacki sidder over i første runde af turneringen i Doha. I anden runde skal hun møde enten Tatjana Maria eller Carina Witthorft. De kommer begge fra Tyskland og ranker som nummer 57 og 52.

Du kan se, hvad Caroline Wozniacki præsterer i Doha, når TV 2 SPORT sender turneringen fra mandag.