Halep trækker sig efter sejr i kvartfinalen

Verdensranglistens nummer to, Simona Halep, har trukket sig fra turneringen i Qatar. Hun har problemer med sin ene ankel.

Efter en kvartfinalesejr på 6-0, 6-4 over Catherine Cartan Bellis var Simona Halep klar til semifinalen i Qatar. Men verdensranglistens nummer to kommer ikke til at spille mere i turneringen.

Simona Halep har valgt at trække sig fra WTA-turneringen i Doha, fordi hun døjer med en ankelskade. En skade, som har forvoldt hende smerter under samtlige kampene i Doha. 

- I dag var det værre, og det er derfor, jeg tog denne beslutning. Det er ikke let, men jeg talte med min læge, og han sagde, at jeg ikke havde tid nok til at komme mig, sagde Simona Halep under WTA-pressemødet efter kvartfinalesejren.

Under Australian Open vred rumæneren om på sin højre ankel, og den skade er hun altså ikke kommet helt over. Derfor har Halep allerede meldt afbud til den kommende WTA-turnering i Dubai, og hun kommer tidligste i kamp ved Indian Wells.

- Jeg vil ikke spille før Indian Wells. Jeg vil beslutte før den turnering, om jeg er i stand til at spille. Jeg kan ikke sige meget nu. Jeg må tage det dag for dag for at se om jeg er klar til at Indian Wells, siger Halep.

Simona Haleps exit betyder samtidig, at spanske Garbine Muguruza er finaleklar i Doha.

Rumænerens exit betyder derudover, at Caroline Wozniacki har mulighed for at trække lidt fra i toppen af verdensranglisten.