Tennis

Modstander langer ud efter Wozniacki: - Det var virkelig grimt af hende

Rumænske Monica Niculescu svarer igen på den kritik, Caroline Wozniacki kom med efter deres kamp torsdag.

Se Wozniackis kvartfinale fredag kl. 17 på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY

Caroline Wozniacki kom pludselig i problemer i første sæt mod Monica Niculescu i deres andenrundekamp ved Qatar Total Masters.

Den danske verdensetter lod sig genere af rumænerens høje stønnelyde, når hun slog til bolden, og derfor konfronterede hun dommeren, som dog ikke så noget usportsligt i lydene.

Det er den eneste måde, hun kan vinde på

Caroline Wozniacki under kampen

Wozniacki havde på det tidspunkt formøblet en føring på 4-1, men hun endte dog med at vinde sættet og siden kampen med 7-5, 6-1.

Da hun blev interviewet på banen efter kampen, lagde Wozniacki vægt på frustrationen over modstanderens spil.

- Hun forsøger at komme ind i hovedet på dig, og når man så bliver irriteret og laver fejl, er det ikke sjovt. Det er ikke det, tennis handler om, sagde Wozniacki.

Monica Niculescu blev efter kampen forholdt udtalelsen fra Wozniacki, og rumæneren var på ingen måde tilfreds med danskerens ord.

- Det var virkelig grimt af hende. Jeg har aldrig hørt en verdensetter tale sådan. Jeg er virkelig skuffet over, hvad hun sagde, og jeg synes, hun tillægger sig selv for stor vigtighed, siger Niculescu i et interview med det rumænske medie Digi Sport.

- Jeg prøvede ikke at komme ind i hendes hoved. Det er sådan, jeg spiller.

Caroline Wozniacki var nærmest hårdere i sin kritik under kampen end efter kampen, hvor hun blandt andet sagde til dommeren, at "det er den eneste måde, hun kan vinde på".

Da TV 2 SPORT fangede Wozniacki efter kampen, holdt hun stadig fast i, at det ikke var "særlig fair" af Niculescu.

Samtidig understregede hun, at hun ikke burde lade sig påvirke.

- Det var en svær kamp  for hun prøvede virkelig at psyke én. Hun begyndte at komme ind i hovedet på én, og så lod jeg mig irritere. Jeg burde ikke have ladet mig gå på af det, for så begyndte jeg at lave nogle fejl. Det var dumt.

Caroline Wozniacki spiller kvartfinale i Qatar Total Open fredag omkring klokken 17. Kampen kan ses direkte på TV 2 SPORT.