Wozniacki havde store problemer, men er klar til 1/8-finalen

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki vandt sin tredjerundekamp i Indian Wells i tre sæt over Aliaksandra Sasnovich fra Hviderusland.

Se Indian Wells på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY

Verdens nummer 49 voldte Caroline Wozniacki store problemer i tredje runde af den store WTA-turnering i Indian Wells.

Wozniacki skulle bruge tre sæt på at overvinde hviderusseren Aliaksandra Sasnovich, der blev besejret med 6-4, 2-6, 6-3.

I ottendedelsfinalen møder Wozniacki amerikanske Sloane Stephens eller Daria Kasatkina fra Hviderusland, der henholdsvis er seedet som nummer 13 og 20.

Danskeren har været i finalen i Indian Wells tre gange i karrieren. For syv år siden vandt hun.

Caroline Wozniacki fik en rigtig skidt start på kampen, hvor stort set intet lykkedes.

I sine tre første servepartier blev hun brudt, så Sasnovich kom foran med 4-1. Først i fjerde forsøg med serven fik Wozniacki fightet sig til et point og en reducering til 4-3.

Samtidig faldt Sasnovichs serv nemlig mere eller mindre sammen. Halvvejs i sættet havde hun lavet hele seks dobbeltfejl. Det udnyttede Wozniacki til at udligne til 4-4.

I det efterfølgende parti havde Wozniacki igen problemer med serven, hvor hun fik tre breakbolde imod sig. Alligevel fik hun kæmpet sig på 5-4, og i det efterfølgende parti brød hun nok engang Sasnovichs serv og sikrede sig første sæt med cifrene 6-4.

Statistik fra første sæt.
Statistik fra første sæt. Foto: TV 2 SPORT

Det uskønne kampbillede, som statistikken herover også illustrerer, fortsatte i andet sæt, hvor Wozniacki startede med at blive brudt og siden kom bagud med 2-0.

Ved stillingen 3-2 til Sasnovich var spillerne ude i et mindre marathonparti på over 10 minutter, hvor Wozniacki havde flere muligheder for at bryde hviderusserens serv. Det endte med at falde ud til Sasnovichs fordel, som siden tog sætsejren med 6-2.

Kampen mellem Caroline Wozniacki og Aliaksandra Sasnovich bød på et hav af fejl. Video: Bo Bentsen

Dermed skulle spillerne ud i tredje og afgørende sæt, og for tredje gang i træk indledte Wozniacki med at blive brudt.

I andet sæt udnyttede Wozniacki ingen af de seks breakmuligheder, hun havde, men den dårlige stime fik hun vendt, da hun fik udlignet til 1-1. Hun havde ellers misbrugt et par breakbolde i partiet, men blev til sidst hjulpet på vej af en dobbeltfejl.

Det blev fulgt op af et meget opløftende parti set med danske briller, da Wozniacki servede sig til 2-1 uden at afgive et eneste point til sin modstander nogen point.

Efter et par lange partier kom danskeren også foran med 4-2, men så blev hun igen brudt. Karakterisk for kampen brød Wozniacki i det efterfølgende parti og kunne dermed serve kampen hjem.

Caroline Wozniacki vandt kampen, der i alt bød på 97 uprovokerede fejl, med 6-4, 2-6, 6-3 efter knap to og en halv times spil.