Patrik Wozniacki: Der kommer ikke to dårlige kampe i træk

Caroline Wozniacki gik videre til 1/8-finalen i Indian Wells trods en skidt præstation mod Aliaksandra Sasnovich i tredje runde.

Se Wozniackis 1/8-finale på TV 2 SPORT i nat kl. 2

En uskøn kamp bød på knap 100 uprovokerede fejl, hvoraf de 41 kom på Caroline Wozniackis hånd.

Alligevel spillede den danske verdenstoer sig i 1/8-finalen i Indian Wells med en sejr i tre sæt over Aliaksandra Sasnovich, der er nummer 49 i verden.

Selvom det var en sjældent set dårlig præstation fra danskeren, mener hendes bror, Patrik Wozniacki, ikke, at der er grund til videre bekymring over indsatsen.

- Hun finder alligevel nøglen til sejr, og den ene kamp er ikke den anden kamp lige. Jeg er spændt på at se, hvordan hun reagerer, men jeg tror, hun reagerer positivt. Det plejer hun, siger Patrik Wozniacki, der er tenniskommentator på TV 2 SPORT.

- Hun plejer at have en af de her kampe hvert år, hvor hun spiller virkelig dårligt. I går vandt hun, i Båstad (i finalen i juni sidste år, red.) tabte hun til Siniakova. Hun har haft den dårlige kamp, hun skulle have i år. Der kommer ikke to i træk, og jeg er helt sikker på, det er en anden Caroline, vi får at se i nat, som er klar på opgaven og gør det, der skal til for at vinde.

- Jeg kan simpelthen ikke forestille mig, det bliver to dårlige kampe i træk. Det har jeg sjældent set.

Dårlig kamp er glemt

Caroline Wozniacki fortalte efter kampen, at hun bare havde en dårlig dag.

Ifølge Patrik Wozniacki, der har været i kontakt med sin familie i Indian Wells, har kampen da heller ikke været noget tema frem mod nattens 1/8-finale mod 20.-seedede Daria Kasatkina.

- De skal bare ud at spille mod Kasatkina. Det er sådan, de bearbejder det. De er videre. Da jeg snakkede med min far, sagde han, at vi ikke skal snakke om den kamp og bare kigge fremad.

- Der er en masse ting at forbedre, men det ved hun også godt selv, så det er ikke noget, de er nødt til at have lange snakke om.

Tabte for en måned siden

Spillerne mødte hinanden i starten af februar i Sankt Petersborg, der var Wozniackis første kamp efter triumfen i Grand Slam-turneringen Australian Open.

Wozniacki-Kasatkina Video: TV 2 SPORT

Det blev til russisk sejr i to sæt, men kampen giver alligevel et positivt billede af styrkeforholdet mellem spillerne, mener Patrik Wozniacki.

- Hun spillede forholdsvis lige op med Kasatkina i første sæt, og det kan man tage med som et positivt tegn; altså en Caroline, der var på måske 70 procent fysisk formåen, stadig spillede lige op med Kasatkina på hjemmebane i en turnering, hvor hun plejer at spille rigtig godt.

- Derfor tror jeg, forudsætningerne er rigtig fine til i nat, og hun har revanche til gode. Det tror jeg er meget godt brændstof til bålet.

Caroline Wozniacki og Daria Kasatkina spiller om en plads i kvartfinalen i nat omkring klokken 2. Kampen kan ses direkte på TV 2 SPORT.