Tennis

Egyptisk double slår danskere og sikrer Davis Cup-sejr

Frederik Løchte Nielsen tabte sammen med Thomas Kromann 6-3, 5-7, 4-6 i søndagens opgør. Kennet Havgaard/dansk Tennis Forbund / Ritzau Scanpix

Frederik Løchte Nielsen og Thomas Kromann kom godt fra start, men kunne ikke holde liv i Davis Cup-håbet.

jernet.

Den danske tennisdouble med Frederik Løchte Nielsen og Thomas Kromann forsømte søndag at holde liv i den danske Davis Cup-chance mod Egypten.

Danskerne kom ellers godt fra start og vandt første sæt mod Sherif Sabry og Youssef Hossam, men det egyptiske par hang på og tog til sidst sejren på 3-6, 7-5, 6-4.

Dermed er kampen afgjort efter tre kampe, og egypterne kan dermed fejre sejren, da de allerede var foran 2-0 mod det danske hold inden søndagens doublekamp.

Løchte Nielsen og Kromann havde matchbold i andet sæt ved stillingen 5-3. Danskerne kæmpede sig op fra 2-3 til 5-3 og var snublende tæt på at tage sejren. 

Sådan gik det dog ikke, og det frustrerer Frederik Løchte Nielsen.

- Jeg skal lige have fem sekunder, inden jeg siger noget dumt, siger Løchte Nielsen og fortsætter:

- Der er gode weekender og dårlige weekender. Det hænger sammen. Fuldstændig vanvittigt tyndt nederlag til os, men det sker.

- Nogle gange går det bare ikke vores vej. I dag var det stolpe-ud, og vi var ikke dygtige nok til at konvertere de chancer, vi havde, siger han.

Den danske Davis Cup-trup tæller også 14-årige Holger Rune og Sebastian Grundtvig, der netop er fyldt 17 år.

Efter at kampen blev afgjort til egyptisk fordel, besluttede den danske lejr at sende Holger Rune i aktion mod Youssef Hossam i det fjerde opgør.