Tennis

Wozniacki er glad for 'svær' sejr

Caroline Wozniacki tog en sikker, men svær sejr i sin første kamp efter en måneds pause.

Se eller gense Caroline Wozniackis kamp mod Ekaterina Alexandrova på TV 2 SPORT kl. 22.35.

To sæt var alt, hvad Caroline Wozniacki skulle bruge.

I sin første kamp efter en måneds pause vandt den danske verdenstoer 6-2, 6-2 over russiske Ekaterina Alexandrova i første runde af Istanbul Open. 

Men sejren var ikke så nem, som cifrene antyder. 

- Det var helt sikkert svært. Den første kamp på grus er aldrig nem, men jeg er glad for sejren. Det er skønt at få en kamp og føle sig bedre i bevægelse. siger Caroline Wozniacki ifølge WTA.

- Det handler altsammen om at finjustere i kampe som denne, lyder det fra den 27-årige tennisstjerne, der spillede sin første kamp i år på det røde underlag.

Det er første gang siden 2014, at Wozniacki deltager i den tyrkiske WTA-turnering. En turnering, som danskeren bør vinde ifølge tennisekspert Michael Tauson.

- Jeg vil sige, at Caroline Wozniacki er stor favorit til at gå videre, og hun er generelt stor favorit til at vinde turneringen, udtalte han mandag.

Møder italiener eller belgier

Onsdag bliver det klart, hvem der venter den danske verdenstoer i anden runde. 

Her spiller italienske Sara Errani og belgiske Kirsten Flipkens deres første kamp i Istanbul, og det er vinderen af det opgør, der får fornøjelsen af Wozniacki.

Danskeren har ikke tænkt sig at ligge på den lade side, mens det bliver afgjort, hvem hun møder næste gang. 

- Jeg vil gå ud og slå i halvanden time i morgen og forsøge at finde min rytme, siger hun og fortsætter:

- Jeg bruger det her som forberedelse til de næste uger, hvor French Open er lige rundt om hjørnet. Der er meget at se frem til, og jeg vil gerne fortsætte med at føle, at jeg kommer ind i rytmen på gruset.

Caroline Wozniacki spiller kamp igen torsdag, men inden da står den på Champions League-semifinale for den danske verdenstoer, der er glødende Liverpool-fan.

Se bare her: