Tennis

Wozniacki trækker sig med skade

Caroline Wozniacki trak sig fra kvartfinalen i WTA-turneringen i Istanbul mod Pauline Parmentier efter to sæt med en skade.

Tennisstjernen Caroline Wozniacki blev fredag nødt til at trække sig med en skade i WTA-turneringen i Istanbul.

Danskeren stoppede efter de to første sæt af kvartfinalen mod Pauline Parmentier. 

De to sæt havde spillerne delt imellem sig. Wozniacki vandt første 6-4, men var herefter tydeligt hæmmet af en skade. 

Parmentier vandt andet sæt 6-3, og danskeren vurderede i samråd med behandleren på banen, at hun ikke skulle påbegynde tredje sæt.

Tilsyneladende var det en skade i maveregionen, der voldte Wozniacki problemer. Særligt lod det til at være servebevægelsen, der var svær at gennemføre for danskeren.

Fredag begyndte godt for Caroline Wozniacki. Danskeren vandt første sæt mod Pauline Parmentier med 6-4, men i andet sæt begyndte det hurtigt at gå den forkerte vej.

Smerter i andet sæt

Begyndelsen på andet sæt var præget af mange uprovokerede fejl fra Wozniackis side. Parmentier fik danskeren ud at løbe, og danskeren kæmpede for at hænge på.

Nede 0-3 kaldte Wozniacki i andet sæt på behandling. Her så det ud til, at hun gav udtryk for, at det var problemer med maven, som hæmmede hende.

Efter at have fået behandling kom den danske tennisstjerne dog løbende tilbage på banen, men kun for at tabe sættet med 3-6.

Før tredjesæt var smerterne blevet for store for Wozniacki, der igen kaldte på behandleren, men denne gang blev der hurtigt truffet en beslutning om at stoppe.

I semifinalen skal Parmentier møde vinderen af kampen mellem kroatiske Donna Vekić og rumænske Irina-Camelia Begu.

Wozniacki skal efter planen møde amerikaneren Venus Williams i en showkamp 30. april i Telia Parken.