Tennis

Wozniacki hyldet på Københavns Rådhus

Caroline Wozniacki blev fejret for triumfen i Australian Open og blev samtidig kåret til Årets Tennisspiller.

Det lange bord i midten af Magistratssalen var fyldt med de berømte rådhuspandekager, da Caroline Wozniacki mandag blev hyldet på Københavns Rådhus blandt andet for sin triumf i Australian Open.

Den 27. januar slog Wozniacki den topseedede Simona Halep i finalen i Australian Open. Det var danskerens første grand slam-titel, og den 27-årige tennisstjerne er glad for endelig at blive hyldet i Danmark.

- Det er rigtig stort. Det var et flot arrangement, og pandekagerne smagte rigtig godt, siger Caroline Wozniacki.

Hun blev i samme ombæring kåret til Årets Tennisspiller 2017, hvor den danske tennisstjerne fik rosende ord med på vejen af Henrik Thorsøe Pedersen, der er formand for Dansk Tennis Forbund.

- Tak til Caroline for så mange fantastiske oplevelser, og det er ikke kun Australian Open. Tak, fordi du er en god ambassadør for dansk tennis og dansk idræt.

- Din grand slam-sejr er en enestående præstation - ikke bare i dansk tennis, men også i dansk idrætshistorie. Det er det største, der nogensinde er sket i dansk tennis.

- Det er ikke noget nyt, at du bliver kåret til Årets Tennisspiller. Det har du prøvet ni gange før, og vi håber, at der kommer flere triumfer, siger Henrik Thorsøe Pedersen.

Også hæder til Piotr

Det var dog ikke kun Caroline Wozniacki, der blev hyldet i det festklædte rådhuslokale. Også stjernespillerens far og træner, Piotr Wozniacki, modtog hæder, da han blev kåret som Årets Træner 2017.

Han blev også tildelt High Performance Prisen 2018. Prisen er på 50.000 kroner og gives for indsatsen bag den sportslige præstation.

Det glæder Caroline Wozniacki, at Piotr også blev hyldet.

- Det betyder meget. Han har en rigtig stor del af min succes, så det var stort, at han også blev fejret i dag, siger den 27-årige tennisstjerne.

Caroline Wozniacki spiller mandag aften mod Venus Williams i en showkamp i Telia Parken.