Tennis

Clara Tauson om Wozniackis kamp i Parken: - Det var ikke overvældende

Det 15-årige tennistalent Clara Tauson var ikke imponeret over showkampen mellem Caroline Wozniacki og Venus Williams.

Der skal mere end to verdensstjerner i en showkamp til at imponere Clara Tauson. Det 15-årige tennistalent så til i Parken, da Caroline Wozniacki slog Venus Williams i to sæt, men hun var bestemt ikke blæst bagover.

- Nu vil jeg ikke sige, at det var en 'rigtig' kamp. Jeg holdt da øje med, hvordan de spillede, men det var ikke overvældende, synes jeg. De spillede ikke helt til, men det var en fed kamp, og de gjorde det da begge meget godt, sagde Tauson til TV 2 SPORT efter kampen.

Inden stjernemødet var den 15-årige tennisspiller selv i aktion, da hun spillede forkamp mod 16-årige Hannah Viller Møller. En kamp, Clara Tauson vandt endnu mere overbevisende, end Wozniacki besejrede Williams.

- Jeg skulle bare ind og spille op til mit bedste. Jeg følte, der var noget, jeg skulle bevise foran 12.500 mennesker. Det var en fed oplevelse.

Uddelte æg i forkamp

Tauson gjorde kort proces og slog sin to år ældre modstander med cifrene 6-0, 6-0. Hun var glad for at få lov til at varme det forventningsfulde publikum op.

- Det var super sjovt. Det var en god atmosfære, og folk heppede, sagde det unge stjernefrø, der i 2016 blev den yngste danske mester nogensinde i en alder af 13 år.

En rekord, som tidligere tilhørte Caroline Wozniacki, der vandt danmarksmesterskabet første gang som 14-årig.

Selvom Clara Tauson satte pris på opbakningen, bemærkede hun også, at der var lidt mere gang i tilskuerrækkerne til den sene kamp mellem Wozniacki og Williams.

- Man kunne godt høre, at folk klappede lidt ekstra og var lidt mere vilde.

Caroline Wozniacki slår Venus Williams i Champions Battle 2018 Video: TV 2 SPORT