Tennis

Presset Wozniacki vinder efter flot comeback

Caroline Wozniacki var i problemer i tredje sæt, men vandt over Ashleigh Barty og skal nu møde Kiki Bertens.

Caroline Wozniacki holder sig i live ved den store WTA-turnering i Madrid, efter hun vandt 6-2, 4-6, 6-4 i anden runde mod australske Ashleigh Barty, der rangerer som nummer 18 i verden.

I tredje sæt var danskeren ellers i store problemer og var nede med 2-4, før hun kæmpede sig tilbage og vandt kampens sidste fire partier.

Det var Wozniackis anden sejr over en australier i Madrid, efter at hun besejrede Daria Gavrilova 6-3, 6-1 i første runde.

Caroline Wozniacki var klart bedst i første sæt mod Ashleigh Barty, og hun fik lukket ned for verdensranglistens nummer 18, når partierne var lige.

Danskeren fik en god start på sættet, da hun lavede et servegennembrud i kampens første parti.

Ashleigh Barty var tæt på at bryde tilbage, da hun derefter kom foran 40-0 i danskerens serveparti. Men med fem vundne dueller på stribe kom Wozniacki i stedet foran 2-0. Danskeren fik brudt endnu en gang til 3-0 og vandt sættet sikkert.

Der var ingen slinger i valsen, da Caroline Wozniacki vandt 6-2 i første sæt mod Barty. Video: TV 2 SPORT

Caroline Wozniacki lavede kun tre uprovokerede fejl i første sæt, mens Ashleigh Barty blev noteret for 18.

Australieren har gjort mest opmærksom på sig selv i damedouble, hvor hun er nummer seks på verdensranglisten. 22-årige Ashleigh Barty har været tabende finalist i damedouble i alle fire Grand Slam-turneringer.

I andet sæt viste hun imidlertid, hvorfor hun ligger så højt placeret på ranglisten i single. Ashleigh Barty fik styr på sine servepartier, og spillerne fulgtes ad frem til stillingen 3-3 uden at give modstanderen breakmuligheder.

Så brød Caroline Wozniacki rent til 4-3, men danskeren smed derefter sit serveparti for første gang i kampen.

Foran 5-4 stod Ashleigh Barty pludselig med to sætbolde i Caroline Wozniackis serv, og på den anden sendte danskeren bolden ud af banen, så hun blev brudt for andet serveparti i træk.

Australske Ashleigh Barty fandt storspillet frem i andet sæt mod Caroline Wozniacki og skabte spænding i opgøret. Video: TV 2 SPORT

Så skulle spillerne ud i tredje sæt. Her fulgtes de igen pænt ad til en start, men et sløjt forsøg på en stopbold endte med at blive kostbart for Wozniacki, og hun blev brudt til 2-4.

Det satte danskeren under yderligere pres, men det håndterede hun på bedste vis ved umiddelbart at bryde tilbage.

Siden brød Wozniacki for anden gang i træk, og med et rent serveparti sikrede danskeren sig sejren.

I tredje runde skal hun møde hollandske Kiki Bertens, der er nummer 20 i verden.

Caroline Wozniacki havde ikke de store problemer med at vinde pointet, da Barty pludselig faldt på gruset i Madrid. Video: TV 2 SPORT