Tennis

Wozniacki hædret af Dronningen: - Det havde jeg aldrig regnet med

Danmarks bedste tennisspiller er stolt over sin nye titel som ridder af Dannebrogordenen.

Caroline Wozniacki har mange titler. Skinnende sølvfade, store forkromede pokaler og en uofficiel titel som ”Miss Sunshine” i USA.

Nu er hun også blevet benådet med ridderkorset af Dannebrogordenen.

Stolt Wozniacki viser Dannebrogordenen frem.

- Det betyder rigtig, rigtig meget for mig at få ridderkorset af dannebrog og blive ridder af dannebrog. Det er rigtig stort og en kæmpe ære. Det er jeg meget stolt af, siger Caroline Wozniacki i et interview med WTA.

Gennem sin allerede lange tenniskarriere har 27-årige Caroline Wozniacki repræsenteret Danmark som vinder af utallige WTA-turneringer, som nummer et på verdensranglisten i flere omgange og ved den kulminerende sejr i Grand Slam-turneringen Australian Open i januar.

Netop sejren i Australien blev Wozniacki hyldet for på Københavns Rådhus for nylig. Nu kommer anerkendelsen så fra højeste sted i hjemlandet.

- Jeg tror aldrig, at jeg havde regnet med at få ridderkorset af Dannebrog, så det er helt sikkert en overraskelse - og en glad overraskelse. Jeg er rigtig stolt, siger Caroline Wozniacki.  

Caroline Wozniacki har en rigtig fin relation til kongehuset.

De seneste år har hun således deltaget i Børnehjælpsdagen sammen med Kronprinsesse Mary.

Ligeledes har kronprins Frederik ved flere lejligheder været til stede til Wozniackis kampe. Og her har Wozniacki taget sig god tid til at tage imod Kronprinsen, når han har vist sin support.

- Jeg har lavet en del ting med kongefamilien. Især noget med velgørenhed, Børnehjælpsdagen og så videre, så de har været en stor støtte, siger Wozniacki.

Wozniacki spiller i denne uge med i WTA-turneringen i Madrid.

Hun spiller næste kamp på onsdag, hvor hun møder hollandske Kiki Bertens i tredje runde.