Tennis

Wozniackis far nægtet adgang til banen - fik hendes temperament helt i vejret

En irriteret Caroline Wozniacki var uforstående overfor, at hendes far og træner ikke måtte komme ned på banen til hende.

Kvartfinalen blev sidste kamp for Caroline Wozniacki i WTA-turneringen i Rom.

Danskeren tabte i to sæt med 3-6, 1-6 til Anett Kontaveit fra Estland.

Den danske tennisstjerne løb dog alligevel med opmærksomheden i slutningen af opgøret – og ikke på grund af tennisspil i verdensklasse.

Ved stillingen 4-1 i andet sæt kaldte danskeren sin far og træner på banen for at få nogle råd i den pressede situation. Men Piotr Wozniacki løb tilsyneladende ind på tennisbanen ad den forkerte indgang, hvilket dommeren bemærkede og sendte ham tilbage på tilskuerpladserne.

Caroline Wozniacki blev godt og grundigt sur, så det endte med, at dommeren tilkaldte en såkaldt supervisor, der blandt andet hjælper dommerne til turneringer.

- Jeg er ligeglad. Der er ingen lov, der siger, at han ikke må gå ind på en tennisbane derfra. Hvis der er, må du gerne vise mig det nu, for jeg mister min tid med min træner, svarede en yderst irriteret Caroline Wozniacki, der aldrig fik mulighed for at tale med Piotr.

Piotr Wozniacki løber på banen ad den forkerte indgang Video: Mie Hansen

Og samtalen sluttede ikke her. For danskeren, der ligger nummer to på verdensranglisten, blev ikke mindre frustreret løbende i samtalen.

- Lad være med at være så arrogant, sagde den danske tennisspiller, mens dommeren forklarede, at han ikke var arrogant, men blot prøvede at forklare hende, hvordan landet lå.

I mellemtiden var Piotr Wozniacki kravlet på plads på tilskuerpladserne igen, hvor et kamera fangede ham klappe ironisk hen mod dommeren.

Efter et par minutter blev diskussionen afbrudt af stigedommeren, der mente, at det var tid til at genoptage opgøret på grusbanen igen.  

Wozniacki formåede ikke at levere et mirakuløst comeback i kvartfinalen, og efter Kontaveit havde udnyttet sin matchbold og servet opgøret hjem, var danskeren stadig påvirket af samtalen.

Modsat sin modstander gav Wozniacki ikke hånd dommeren, som det ellers er for vane.