Tennis

Wozniacki mistede næsten stemmen i dansk gyser

Caroline Wozniacki mistede næsten stemmen af at skrige, da hun så fodboldlandsholdet ryge ud på straffespark til Kroatien ved VM i fodbold.

Caroline Wozniacki har ligesom mange andre danskere skullet forsøge at løfte hovedet dagen derpå efter fodboldlandsholdets bitre nederlag på straffespark til Kroatien ved VM søndag aften.

Det gjorde den danske tennisspiller med manér, da hun mandag tog hul på årets tredje Grand Slam, Wimbledon, med en sikker sejr over amerikanske Varvara Lepchenko på 6-0, 6-3 i første runde.

- Det er vigtigt at få en god start, jeg er jo lige kommet hertil efter sejren i Eastbourne i weekenden. Jeg skulle bare igennem den her første runde kamp, og så håber jeg, at jeg kan spille bedre senere i turneringen, fortalte Caroline Wozniacki i det officielle Wimbledon-interview efter kampen.

Her blev Wozniacki ligeledes spurgt ind til netop fodboldlandsholdets bitre VM-exit, som hun fulgte nøje med i på TV.

- Det var virkelig et hårdt nederlag. Jeg mistede næsten min stemme af at skrige, fortalte Wozniacki, der havde store roser til Kasper Schmeichel, der gjorde, hvad han kunne med tre straffesparksredninger undervejs.

- Vores målmand reddede vores røv flere gange, så han fortjener virkelig et stort 12-tal. Men det var virkelig et ærgerligt nederlag, lød det fra Wozniacki, der er stor fodboldfan og holder med Liverpool.

Den danske tennisspiller er dog ikke taget til London for at se fodbold i fjernsynet.

På Wimbledons græsbaner jagter danskeren sin anden Grand Slam-titel i karrieren, og den jagt fik hun mandag sat godt i gang med sejren over verdens nummer 97 på Center Court.

- Jeg elsker at spille på græs, det er mit yndlings underlag. Det er specielt at spille på Center Court. Det er nok den mest ikoniske tennisbane overhovedet. Det var også særligt at skulle spille efter Roger Federer, fortalte danskeren efter sejren i det officielle Wimbledon-interview.

I anden runde, der spilles onsdag, møder Caroline Wozniacki verdensranglistens nummer 35, russiske Ekatarina Makarova.