Tennis

Wozniacki regner ikke med, at "heldig" overkvinde når langt ved Wimbledon

Caroline Wozniacki kalder sin modstander for "heldig" og regner ikke med, at Ekaterina Makarova når langt ved Wimbledon.

Caroline Wozniacki måtte onsdag forlade årets tredje Grand Slam-turnering allerede i anden runde, da det blev til et overraskende nederlag til russiske Ekaterina Makerova i tre sæt.

Efter kampen var danskeren da heller ikke i fantastisk humør, da hun mødte op til det obligatoriske pressemøde efter nederlaget, hvor hun blandt andet kaldte sin modstander for "heldig".

- Jeg kan ikke engang være sur på mig selv, fordi jeg spillede op til det niveau, jeg ved, jeg kan levere, fortalte Caroline Wozniacki blandt andet i følge det engelske medie Metro.

- Jeg synes, hun spillede over evne, løftede sit niveau og var lidt heldig. Hun spillede godt, når hun havde brug for det. Nogle gange går det bare ikke din vej. Jeg vil være meget overrasket, hvis man ser hende gå langt i turneringen. 

Særligt i første sæt var russiske Makarova flyvende. Med den ene vinder efter den anden blæste hun forbi Wozniacki og vandt sættet med 6-4.

- I dag mødte jeg en, der spillede ekstremt godt. Jeg ved ikke, om hun kan holde det niveau resten af turneringen. Jeg gjorde virkelig, hvad jeg kunne, men det var ikke nok.

Efter en sætsejr i andet sæt, tabte danskeren med 7-5 i tredje sæt. Med nederlaget må Caroline Wozniacki sande, at det heller ikke i år skulle lykkes hende at nå forbi fjerde runde af Wimbledon for første gang i karrieren.

Efter sejren ved WTA-turneringen i Eastbourne i sidste uge, samt den første Grand Slam-titel i januar, var der ellers mange, der regnede med, at i år skulle det være den danske tennisstjernes, der tidligere har vundet juniorernes Wimbledon. En følelse, hun også selv havde.

- Det er virkelig frustrerende, fordi jeg føler, at jeg kunne have gjort noget rigtig godt her. Når jeg kigger på lodtrækning, så føler jeg, at 90 % alle andre spillere ville jeg have slået i dag. De sidste 10 % ville jeg have haft en chance i mod, lød det ligeledes på pressemødet. 

Dermed mangler der blot en Grand Slam for Caroline Wozniacki i år.

Det er US Open i slutningen af august. Her har Caroline Wozniacki to gange tidligere nået frem til finalen.