Tennis

Serena Williams melder fra til stor turnering grundet personlige årsager

Serena Williams har meldt fra til den store WTA-turnering Rogers Cup, der rangerer lige under Grand Slams og begynder i næste uge.

Hun har vundet Rogers Cup tre gange, men 2018 bliver ikke fjerde gang Serena Williams stryger til tops ved den store WTA-turnering i Canada.

Det 36-årige tennisikon har nemlig meldt afbud til turneringen, der begynder på mandag med deltagelse af blandt andre Caroline Wozniacki. Og det er personlige årsager, der tvinger den så ellers sejrsvante amerikaner til at melde fra.

- Selvfølgelig er vi ærgerlige over, Serena ikke skal være med, fortæller turneringsdirektør Eugène Lapierre.

- Fansene så virkelig frem til at se hende i aktion. Men der er stadig spændende kampe i vente. Turneringen kommer stadig til at have hele top-10 her og 22 af verdens 25 bedste spillere.

Hvad de personlige årsager præcis er, melder historien ikke noget om.

Serena Williams var ellers på tennisbanen tidligere på ugen, hvor det blev til karrierens største nederlag ved en mindre WTA-turnering i San Jose.

6-0, 6-1 lød de glasklare cifre til britiske Johanna Konta, der ikke tillod Williams at få et ben til jorden.

Den 23-dobbelte Grand Slam-vinder blev mor sidste september og har siden forsøgt at kæmpe sig tilbage på tronen som verdens tennisdronning. 

Ved sommerens Wimbledon nåede Williams så frem til finalen, men her var Angelique Kerber trods alt for skarp en modstander og snuppede titlen for næsen af Serena Williams.

Du kan se, om det bliver Caroline Woziacki, Angelique Kerber eller en helt tredje, der snupper titlen i Rogers Cup. TV 2 SPORT og TV 2 PLAY sender massivt fra turneringen, der begynder på mandag.