Tennis

Wozniacki kan få revanche for finalenederlag

Caroline Wozniacki og Elina Svitolina hilser på hinanden efter en kamp. Edgar Su / Scanpix Denmark

Caroline Wozniacki har mulighed for at møde Elina Svitolina i kvartfinalen ved Rogers Cup i Montreal.

Se Rogers Cup på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

En skade i baglåret tvang Caroline Wozniacki til at trække sig fra WTA-turneringen Citi Open i Washington i denne uge, men allerede i næste uge venter en ny chance for at komme tilbage på banen.

Sammen med resten af verdenseliten stiller den danske tennisstjerne op i Rogers Cup i Montreal, som rangerer som en såkaldt Premier 5-turnering.

Hvis seedningen ellers holder i de første runder, kan Caroline Wozniacki i kvartfinalen se frem til en revanchematch i en kopi af sidste års finale, hvor hun tabte 4-6, 0-6 til ukraineren Elina Svitolina. 

Som andenseedet er Wozniacki oversidder i første runde, hvorefter hun i anden runde skal møde enten hviderusseren Aryna Sabalenka eller en kvalifikationsspiller.

Wozniacki slog Sabalenka i en tæt kamp i Eastbourne tidligere på sommeren. 

Skulle danskeren klare den første hurdle, er der lagt op til et møde med den 14.-seedede belgier, Elise Mertens, i tredje runde, og derefter kan femteseedede Svitolina altså blive modstanderen.

Verdensetter Simona Halep er topseedet og er placeret i den øverste lodtrækningshalvdel sammen med en række store stjerner herunder Venus Williams samt Maria Sharapova og Wimbledon-mesteren Angelique Kerber.

Hovedturneringen begynder på mandag. Wozniacki kan tidligst komme i aktion tirsdag.