Tennis

Wozniacki har arbejdet 'virkelig hårdt' efter tidligt Wimbledon-exit

Caroline Wozniacki er kommet sig over sin skade og er klar til Rogers Cup i Montreal. Daniel Leal-olivas / Ritzau Scanpix

For første gang siden Wimbledon skal Caroline Wozniacki i aktion. Hun er blandt favoritterne i Rogers Cup i Montreal.

Du kan følge Wozniacki ved Rogers Cup på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Tennisspilleren Caroline Wozniacki er blevet sin skade i baglåret kvit og er dermed klar til denne uges Rogers Cup i Montreal.

Danskeren måtte på grund af sin skade melde afbud til Citi Open i Washington i sidste uge, og derfor bliver turneringen i Canada hendes første siden Wimbledon, hvor hun røg ud efter et nederlag i anden runde til Ekaterina Makarova.

- Jeg har arbejdet virkelig hårdt, og jeg prøver hele tiden at forbedre mig. Wimbledon gik selvfølgelig ikke, som jeg havde håbet, så jeg har haft lidt mere tid til at arbejde på et par ting, siger Caroline Wozniacki til WTA's hjemmeside.

For et år siden var danskeren i finalen ved Rogers Cup, der rangerer som en såkaldt Premier 5-turnering. Og selvom hun måtte se sig slået af ukrainske Elina Svitolina i to sæt, ser Wozniacki alligevel tilbage på turneringen med glæde.

- Da jeg var i finalen sidste år, havde jeg en rigtig god turnering. Og jeg håber, jeg kan gøre det igen i år, siger den danske tennisstjerne, der også glæder sig over underlaget.

- Det føles godt at være tilbage på hardcourt. Jeg elsker denne del af sæsonen. Det er et stærkt felt uge efter uge, men jeg er glad for at være her, og jeg håber på en god stime, siger Caroline Wozniacki.

Rogers Cup er blandt stimen af nordamerikanske turneringer, der fungerer som opvarmning til årets fjerde og sidste Grand Slam, US Open, som begynder den 27. august.

Den 28-årige dansker, der i øjeblikket er nummer to på verdensranglisten, sidder over i første runde. I anden runde onsdag møder hun vinderen af kampen mellem rumænske Ana Bogdan og Aryna Sabalenka fra Hviderusland.

Se Caroline Wozniackis kampe ved Rogers Cup på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.