Tennis

Wozniacki blev frustreret over sin far: - Det burde ikke ske

Der var dårlig stemning mellem Caroline Wozniacki og hendes far og træner, Piotr Wozniacki, på et afgørende tidspunkt i anden runde ved Rogers Cup.

Caroline Wozniacki havde store muligheder for at vinde sin kamp i anden runde ved Rogers Cup.

Først missede hun tre matchbolde i slutningen af tredje sæt mod 20-årige Aryna Sabalenka.

I det efterfølgende parti - ved stillingen 5-4 til danskeren - kunne hun serve kampen hjem. Men da Wozniacki kom ud til partiet, så hun frustreret ud. Hun spejdede flere gange over mod sin far og træner, Piotr Wozniacki, på tilskuerpladserne.

Irritationen afspejlede sig i spillet, hvor hun begyndte partiet med en dobbeltfejl. Endnu engang kiggede hun over mod sin far, hvor der blev sagt nogle ord i hans retning.

- Det er ikke nu, der er tid til at blive frustreret. Der skal være fuld fokus, lød det under kommenteringen fra TV 2 SPORTs tennisekspert Patrik Wozniacki, som har et indgående kendskab på og uden for banen til Caroline Wozniacki grundet deres familiære forhold.

Caroline Wozniacki fortsatte sin frustration og lavede fagter ud til sin far. Hun endte med at tabe partiet på endnu en dobbeltfejl.

- Man skulle tro, det var Caroline, der var den 20-årige og urutinerede i denne situation. Det var ikke godt, sagde Patrik Wozniacki.

Stemningen var ikke god mellem Caroline og Piotr Wozniacki.

Ved stillingen 5-5 var det Sabalenkas tur til at serve. Hun bragte sig nemt på 40-0, inden hendes danske modstander stoppede op og atter sagde noget til sin far. Denne gang svarede Piotr Wozniacki igen, uden det var muligt at høre, hvad de sagde til hinanden.

- Hvis Caroline taber det her opgør, skal hun ikke skyde skylden på andre end sig selv. Hun kan ikke begynde at vifte ud efter min far. I den her situation, hvor hun server for kampen, så siger han kun ting, som hun skal koncentrere sig om. Han vil intet sige for at irritere hende, sagde Patrik Wozniacki.

Frustrationerne fortsatte resten af kampen for Caroline Wozniacki, som aldrig formåede at få det gode spil frem igen. Tredje sæt blev afgjort i tiebreak med Sabalenka som vinder.

- I en kamp, hvor hun (Wozniacki, red.) er så presset, fordi Sabalenka spiller så godt, står hun lige pludselig med chancen for at serve kampen hjem, og så vælger hun ikke at være fokuseret fra første bold.

Hvornår spiller Wozniacki?

Caroline Wozniackis kalender:

  • 27. august-9. september: US Open i New York

- Det er mig simpelthen en gåde og burde ikke ske for en spiller, der ligger nummer to i verden og har de meritter, hun har. Hun er trods alt ikke 18-19 år længere. Hun er 28 og har stået i de her situationer mange gange før, lød vurderingen fra Patrik Wozniacki efter kampen.

Wozniacki tabte kampen 7-5, 2-6, 6-7.

Se højdepunkter fra Wozniackis kamp her: