Azarenka trækker sig til stor forvirring: - Jeg har sjældent set noget så underligt

Viktoria Azarenka er ude af WTA-turneringen i Tokyo, efter hun pludselig trak sig fra kvartfinalen mod Camila Giorgi.

Underligt så det ud, da kvartfinalen i WTA-turneringen i Tokyo var overstået efter kun 28 minutter, hvor hviderussiske Victoria Azarenka bagud med 3-5 trak sig fra kampen mod Caroline Wozniackis modstander fra torsdag, Camila Giorgi.

Lige fra kampens begyndelse kunne man se en Azarenka, som ikke så ud til for alvor at være til stede mentalt. Noget var ikke, som det skulle være. Det var tydeligt at se. Efter otte partier satte hun sig på bænken, pakkede sin taske, men blev siddende.

- Jeg har sjældent set noget så underligt, som det, der foregår lige nu, lød det fra TV 2 SPORTs ekspertkommentator Patrik Wozniacki, som så til, mens Azarenka stirrede ud i luften.

Det viste sig, at hun ventede på at få en fysioterapeut ind. Hun nåede dog kun at udveksle får ord med hviderusseren, før hun forlod banen igen.

- Jeg tror bare, hun skulle han fysioterapeuten ind for at sige, at hun trækker sig, siger Patrik Wozniacki.

Da fysioterapeuten vendte sig om, stod det klart, at kampen var slut.

Det tomme blik, Azarenka forlod arenaen i Tokyo med, gav dog ingen svar på, hvad der helt præcis var galt med den tidligere verdensetter.

Den officielle forklaring fra WTA går på, at ”Azarenka har trukket sig efter sygdom, og at Giorgi dermed går videre til semifinalen”, men hvad hun helt præcis fejlede, var ikke til at se.

- Der er et eller andet galt her. Jeg tror ikke, hun trækker sig med en skade. Jeg tror bare, hun skal have fysioterapeuten ind for at sige, at hun trækker sig. Der er et eller andet personligt, som desværre spiller ind. Det er brandærgerligt, og jeg håber virkelig ikke, at det er noget slemt, siger Patrik Wozniacki.

Hverken Azarenka eller folkene omkring hende har udtalt sig om det pludselige exit.

Med en kort arbejdsdag kan Giorgi se frem til mødet med hjemmebanehelten Naomi Osaka i semifinalen lørdag.

Victoria Azarenka har tilmeldt sig WTA-turneringen i kinesiske Wuhan i næste uge, og det vides endnu ikke, om hun fortsat stiller til start.