Tennis

Her er Wozniackis lodtrækning til sæsonfinalen

Caroline Wozniacki er blandt de otte spillere, der har kvalificeret sig til den store WTA Finals i Singapore.

Se WTA Finals på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY

Fra den 21. til den 28. oktober mødes de otte bedste spillere i 2018 i den store sæsonfinale, WTA Finals, i Singapore - med undtagelse af årets bedste spiller og verdens nummer et.

Simona Halep fra Rumænien har nemlig trukket sig med en skade, hvilket betyder, at danske Caroline Wozniacki, der er forsvarende mester, er seedet som nummer to.

Turneringen spilles som et gruppespil, hvor alle møder alle én gang i henholdsvis rød og hvid gruppe. Derfra går de to bedste spillere i hver gruppe videre til semifinalerne.

Fredag blev der trukket lod. Herunder kan grupperne ses (seedning står i parentes).

Rød gruppe

  • Angelique Kerber (1)
  • Naomi Osaka (3)
  • Sloane Stephens (5)
  • Kiki Bertens (8)

Hvid gruppe

  • Caroline Wozniacki (2)
  • Petra Kvitova (4)
  • Elina Svitolina (6)
  • Karolina Pliskova (7)

Den danske verdenstoer spiller sin første kamp søndag klokken 13.30 mod Karolína Plísková. Opgøret vises direkte på TV 2. 

Caroline Wozniacki vandt sæsonfinalen i Singapore sidste år, hvor hun slog amerikanske Venus Williams i finalen. 

Efter fredagens lodtrækning vurderer TV 2 SPORTs tenniskommentator Henrik Jensen, at Caroline Wozniacki har fine muligheder for at spille sig videre fra gruppen. 

- Caroline Wozniacki har gode erfaringer med Svitolina og Pliskova, som hun blandt andet slog i Singapore sidste år. Hun gav Svitolina et æg i gruppespillet og slog derefter Pliskova i to sæt i semifinalen. Det er begge spillere, hun kender godt – og spillere hun kan slå, hvis hun rammer samme niveau som sidste år, siger Henrik Jensen og tilføjer: 

- Opgøret mod Kvitova bliver en nøglekamp. Hun er en svær modstander, som har et godt tag på Caroline. Når Kvitova rammer boldene godt, er hendes spillestil en udfordring for Wozniacki, fordi hun slår så hårdt. Kvitova er samtidig sæsonens store spiller med fem turneringssejre. Den seneste er fra Birmingham i juni, og derfor kan det være svært at vurdere, hvilken form hun er i for tiden.

Se WTA Finals på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 PLAY fra søndag den 21. oktober.