Verdens nummer et stopper samarbejdet med sin træner

16x9
Simona Halep og Darren Cahill har samarbejdet siden 2015. Foto: Matthew Stockman / Ritzau Scanpix

Darren Cahill skal ikke længere træne Simona Halep, da han har valgt at trække sig tilbage fra trænergerningen i et år af familiære årsager.

Siden 2015 har Darren Cahill været træner for rumænske Simona Halep, men ved årsskiftet skal verdensetteren finde sig en ny træner.

Af familiære årsager tager han nemlig en pause på et år. Det fortæller den rutinerede australske tennistræner, som også har trænet André Agassi og Lleyton Heweitt, på Instagram.

- Efter mange overvejelser og diskussioner og mange √•r med over 30 uger p√• farten v√¶k fra min familie har jeg besluttet at tage 12 m√•neders pause fra tr√¶ningsgerningen for at v√¶re hjemme og v√¶re der for mine b√łrn, som g√•r ind i vigtige faser i deres liv med sidste √•r af skole, sport og forberedelser til universitet, lyder det blandt andet fra Darren Cahill.

Samarbejdet mellem Halep og Cahill har været yderst succesfuldt, og i de seneste to år har det betydet, at rumæneren har kunnet gå til sæsonpause som verdensetter.

Denne tendens, håber Haleps nu tidligere træner, fortsætter.

- Jeg √łnsker Simo (Simona Halep) og holdet intet andet end fortsat succes, og jeg ser frem til at st√łtte hende fra sidelinjen i det kommende √•r.

Cahill holder dog ikke helt pause fra tennis. For udover at tilbringe mere tid med sin familie skal han fungere som tennisekspert for amerikanske ESPN ved Grand Slam-turneringerne.