Tennis

Wozniacki får ønske opfyldt til årets første kamp

Caroline Wozniacki kommer først i aktion den 2. januar ved turneringen i Auckland.

Caroline Wozniacki kan godt fejre nytåret med et ekstra glas champagne.

Den danske tennisspiller slipper for at spille tennis nytårsdag i årets første turnering ASB Classic i Auckland. Hun spiller først på onsdag i New Zealand, hvor Wozniacki møder Laura Siegemund fra Tyskland.

Caroline Wozniacki havde selv ønsket at spille sin første kamp onsdag, fordi hun ankom sent til Auckland på grund af et aflyst fly fra Miami, som gjorde, at Wozniacki landede i Auckland lørdag efter en lang flyvetur.

Siegemund er lucky loser i Auckland, hvor Siegemund tabte sin kvalifikationsfinale søndag, men hun fik alligevel adgang til hovedrunden efter er sent afbud.

Det er første gang de to spillere mødes i karrieren. Den tyske modstander har været blandt de 30 bedste spillere i verden, men er lige nu udenfor top 100, efter hun pådrog sig en alvorlig knæskade i 2017.

Skal revanchere finalenederlag

Wozniacki kan se frem til et hårdt program, da hun skal spille fem dage i træk, hvis hun når frem til søndagens finale i Auckland, hvor hun to gange tidligere har været finalist. Senest i år, hvor hun blev besejret af Julia Görges fra Tyskland.

Allerede 1. januar er der dog mulighed for at se et nytårsbrag, da TV 2 SPORT viser kampen mellem Viktoria Azarenka og Venus Williams.

De spiller kamp tre efter klokken 03.00. Det vil sige cirka klokken 6.30.