Tennis

Wozniacki er i bedring – har planen klar inden Grand Slam-titelforsvar

Caroline Wozniackis næste turnering bliver Australian Open, hvor hun som forberedelse skal spille træningskampe i Melbourne.

Caroline Wozniacki er landet i Melbourne, hvor hun så småt er gået i gang med forberedelserne til Australian Open, som sidste år lagde underlag til danskerens største triumf i karrieren.

Beslutningen om allerede at lande i Melbourne betyder, at hun har fravalgt at deltage i WTA-turneringen i Sydney, og at hun således ikke kommer til at spille flere kampe af betydning inden Grand Slam-turneringen, som begynder den 14. januar. Det bekræfter hendes bror, Patrik Wozniacki.

Pausen vil hun bruge på at komme sig helt over sin skade i maveregionen, som blandt andet forhindrede hende i at serve med fuld kraft i torsdagens nederlag ved WTA-turneringen i Auckland mod Bianca Andreescu. Noget, danskeren også beklagede sig over til pressemødet efter kampen.

- Jeg kunne desværre have fået mere ud af mine server og på den måde begyndt duellerne bedre, sagde hun og kiggede ligeledes frem mod forberedelserne til Australian Open.

- Der er stadig få ting, jeg vil arbejde på. Jeg har brug for at spille flere sæt og komme ind i rytmen.

Wozniacki er fortrøstningsfuld

Under kampen mod Bianca Andreescu fik Caroline Wozniacki behandling for sin skade, hvor hun undervejs måtte en tur i omklædningsrummet. Også under opholdene mellem partierne blev brugt på maveregionen, hvor hun trak op i sin spilledragt for at sætte tape og plaster på det ømme punkt.

Patrik Wozniacki fortæller, at hans søster er fortrøstningsfuld i forhold til problemerne i maveregionen, og at hun er i bedring. Derfor planlægger hun at arrangere flere træningskampe mod spillere, som også allerede er ankommet til Melbourne.

Turneringen begynder 14. januar, hvor Caroline Wozniacki er seedet som nummer tre. Der er lodtrækning til årets første Grand Slam på torsdag.