Tennis

Aggressivitet var nøglen til Wozniackis sejr

Det var en hurtig omgang, da danskeren slog svenske Johanna Larsson i anden runde af Australian Open.

Det var en prioritet for Caroline Wozniacki at komme aggressivt fra start i duellen med svenske Johanna Larsson i Melbourne.

Og det lykkedes, siger danskeren efter sejren i Australian Opens anden runde.

- Jeg synes, jeg spillede meget aggressivt fra starten af og tog boldene tidligt. Jeg servede godt. Hun kom lige mere ind i rytmen i andet sæt, men jeg synes, jeg generelt spillede en god kamp.

- Jeg havde fokus på at tage så meget tid væk fra hende som muligt, så hun ikke havde mulighed for at veksle for meget, siger Wozniacki til TV 2 SPORT.

Den 30-årige Johanna Larsson gjorde, hvad hun kunne, men Wozniacki turnerede med sublimt spil allerede fra kampens start. Kampkontrollen bevarede hun til det sidste, og det endte med cifrene 6-1, 6-3.

- Jeg synes, jeg spillede godt og med meget fokus. Så er jeg bare glad for, det gik, som det gik.

- Det er en god følelse. Jeg føler, jeg spiller godt og har en god timing. Så forhåbentlig kan jeg bare blive ved på den her måde.

Dog ser den danske tennisstjerne, der er seedet nummer tre i turneringen i Melbourne, stadig dele af sit spil, der kan forbedres.

- Jeg synes ikke, jeg får tryk nok på mine returneringer, og det gør i perioder, at hun kommer ind i en bedre rytme, siger Wozniacki til ritzau.

I tredje runde skal Wozniacki møde enten russiske Maria Sharapova eller endnu en svensker, Rebecca Peterson.

Det var en hurtig omgang, da danske Caroline Wozniacki slog svenske Johanna Larsson i anden runde af Australian Open. Video: TV 2 SPORT