Tennis

Frederik Løchte og makker får stryg i Australian Open

Tennisspilleren Frederik Løchte Nielsen er færdig i Australian Open efter nederlag til et sjetteseedet par.

Frederik Løchte Nielsen og hans brasilianske doublemakker, Marcelo Demoliner, er ude af Grand Slam-turneringen Australian Open.

Tennisparret blev fejet af banen med 3-6, 1-6 i tredje runde af det sjetteseedede par, Raven Klaasen og Michael Venus, der er fra henholdsvis Sydafrika og New Zealand.

Det var også Klaasen og Venus, som sendte Frederik Løchte ud af sidste års Wimbledon-turnering. Dengang hed Løchtes makker Joe Salisbury, og sammen nåede de semifinalen.

Efter planen fortsætter Løchtes makkerskab med Demoliner lidt endnu. Doublen har ytret planer om at spille turneringer i Brasilien, Mexico og Argentina sammen i begyndelsen af 2019.

I Australian Opens tredje runde kunne duoen imidlertid ikke stille noget op.

Allerede i kampens første parti gik det galt, da det dansk-brasilianske par blev brudt af det sjetteseedede modstanderpar.

Klaasen og Venus afgav ikke en eneste breakbold og afgjorde i stedet sættet med endnu et servegennembrud.

Heller ikke i andet sæt formåede Løchte og Demoliner at tilspille sig en breakbold, mens Klaasen og Venus var skarpe i både egne og modstandernes partier.

Sydafrikaneren og newzealænderen kan nu begynde at kigge frem mod kvartfinalen, hvor udfordringen er endnu et useedet par i argentinske Leonardo Mayer og portugisiske João Sousa.

Turneringens to bedst seedede par er ude af Australian Open.