Wozniacki får wildcard til turnering i Qatar

16x9
Wozniacki nåede til semifinalen i turneringen sidste år, hvor hun tabte i tre sæt til Petra Kvitova efter en tæt kamp. Foto: Aly Song / Ritzau Scanpix

Caroline Wozniacki har fået et wildcard til turneringen i Qatar, efter at hun ikke fik tilmeldt sig i tide.

Caroline Wozniacki kan godt begynde at pakke tennisketsjeren, da hun har fået bevilliget et wildcard til Qatar Open, der begynder den 11. februar.

Danskeren fik ikke tilmeldt sig turneringen i tide, og derfor blev hun nødt til at søge om et wildcard, og det har hun nu fået. Det meddeler turneringen på sin hjemmeside.

Danskeren bliver sandsynligvis seedet som nummer seks i turneringen, da Naomi Osaka har meldt afbud, og da Elina Svitolina ligeledes har fået et wildcard.

Wozniacki nåede semifinalen i turneringen sidste år, hvor hun tabte i tre sæt til Petra Kvitova efter en tæt kamp. Kvitova gik hele vejen ved at besejre Garbine Muguruza i finalen med 3-6, 6-3 og 6-4.

Wozniacki kan få det svært i Qatar

Danskeren har tidligere meldt afbud til Fed Cup-kampene, der bliver spillet fra torsdag til lørdag, da tennisstjernens ledgigt ikke har reageret godt på lignende underlag, som der bliver spillet på i kampene.

Derfor glæder TV 2 SPORTs tennisredaktør sig til at se danskeren i aktion, hvis hun bliver fysisk klar.

- Det bliver utroligt spændende at se Wozniacki i kamp igen, fordi der er så mange spørgsmål om hendes form på grund af gigtsygdommen, som åbenbart har ødelagt en del træningstimer for hende i den seneste tid, siger TV 2 SPORTs tennisredaktør Henrik Jensen.

- Hun kan få det svært i turneringen i Qatar, hvor en lang række top-10-spillere er med, men hun har tidligere haft gode resultater i Mellemøsten, hvor Wozniacki har været i finalen og semifinalen de to seneste gange i Qatar.

Foruden Caroline Wozniacki og Elina Svitolina vil Ons Jabeur og Fatima Al Nabhani også gå ind til i turneringen som modtagere af et wildcard.

Der er lodtrækningen til turneringen i den kommende weekend. Du kan se Caroline Wozniackis kampe fra mandag den 11. februar på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.