Tennis

'Smertefri' Murray slår fast, at han fortsætter

Andy Murray vil fortsætte sin karriere som tennisspiller. Saeed Khan / Ritzau Scanpix

Andy Murray var tæt på et karrierestop efter Australian Open, men briten er nu blevet sine hoftesmerter kvit og agter at fortsætte karrieren.

Det var en tårevædet Andy Murray, der for snart to måneder siden proklamerede, at januars Australian Open formentlig blev karrierens sidste turnering på grund af store smerter i hoften.

Nu slår Murray fast, at nederlaget til Roberto Bautista Agut i første runde af Australian Open ikke var sidste gang, han var i aktion på tennisbanen.

- Jeg vil fortsætte med at spille. Jeg sagde i Australien, at jeg ikke vidste, om det ville være muligt. Jeg er meget gladere nu, end jeg har været de seneste 12 måneder, siger Andy Murray ifølge det britiske medie Metro.

På et pressemøde før den australske Grand Slam udtalte den tidligere verdensetter, at smerterne var blevet for store til fortsætte karrieren.

- Det gør for ondt. Jeg ønsker ikke at fortsætte med at spille på den måde, sagde Andy Murray kort før Australian Open.

Den 31-årige skotte har dog gjort markante fysiske fremskridt de seneste to måneder, og et karrierestop er derfor sat på standby.

- Jeg har ingen smerter i min hofte længere, og jeg har haft smerter i lang tid. Vejen tilbage har været langsom, men det er gået ganske fornuftigt. Jeg skal bare vente og se, hvordan tingene skrider frem. Hvis det er muligt, vil jeg helt sikkert elske at konkurrere igen, siger den tidligere Wimbledon-vinder.

Andy Murray nåede i 2016 op som nummer et på verdensranglisten. I dag er han nede på en placering som nummer 218.