Tennis

Wozniacki møder modstander, som sidste gang gjorde hende vred

Monica Niculescus stønnen irriterede Caroline Wozniacki i de to spilleres sidste indbyrdes kamp.

Se Caroline Wozniackis kamp i tredje runde cirka klokken 21 på TV 2 PLAY.

Det bliver et specielt opgør i tredje runde af Miami Open, når Caroline Wozniacki står over for Monica Niculescu.

I spillernes seneste indbyrdes opgør i februar 2018 var stemningen både under og efter kampen yderst intens.

Undervejs brokkede Wozniacki sig til dommeren over rumænerens lyde. Ifølge Wozniacki stønnede rumæneren hver gang, danskeren skulle slå.

- Det kunne have været en god kamp, for hendes tennisspil er interessant, men hun prøver på at forstyrre én mentalt. Det blev irriterende, og så er det ikke sjovt at spille mod hende. Det er ikke dét, tennis handler om, sagde Wozniacki kort efter kampen, som hun vandt.

Niculescu mener ikke, hun bevidst gjorde noget for at irritere Wozniacki og var overrasket over reaktionen fra danskeren.

- Det var virkelig grimt af hende. Jeg har aldrig hørt en verdensetter tale sådan. Jeg er virkelig skuffet over, hvad hun sagde, og jeg synes, hun tillægger sig selv for stor vigtighed, sagde Niculescu i et interview med det rumænske medie Digi Sport.

Selvom det tydeligvis irriterede Wozniacki, erkendte hun, at hun burde være professionel nok til ikke at lade sig påvirke af situationen.

- Det var en svær kamp  for hun prøvede virkelig at psyke én. Hun begyndte at komme ind i hovedet på én, og så lod jeg mig irritere. Jeg burde ikke have ladet mig gå på af det, for så begyndte jeg at lave nogle fejl. Det var dumt, sagde hun til TV 2 SPORT.

'Leverpostejstennis'

Lørdag mødes de to spillere så igen. Niculescu frister en plads som nummer 138 i verden, men selvom Wozniacki ligger over 100 pladser højere placeret på ranglisten, bliver det svært for danskeren at vinde.

Det mener TV 2 SPORTs tennisekspert Michael Tauson.

Han kommenterede Wozniackis kamp i anden runde, og han var ikke imponeret over hendes spil.

- Det var ikke nogen stor kamp. Der manglede selvtillid i spillet, og der manglede noget gejst. Det var lidt leverpostejstennis, hvis man kan sige det sådan. Der skal lige lidt mere krudt på næste gang. Det er jeg også sikker på, hun nok skal finde frem, sagde Tauson og understregede, at det bestemt ikke var Wozniackis bedste kamp i karrieren.

Alligevel formåede hun at vinde sin første kamp i to måneder. Det skete i to sæt over Aliaksandra Sasnovich fra Hviderusland.

Caroline Wozniacki vandt 6-4, 6-4 over hviderussiske Aliaksandra Sasnovich. Det er Wozniackis første sejr i to måneder. Video: Louise Lind

Nu ser hun frem til en vanskelig opgave lørdag aften dansk tid.

- Hun ødelægger din rytme. Ingen slag er ens, og man får mange bolde tilbage fra hende. Jeg skal bare forblive fokuseret, kæmpe og prøve at komme ind i min egen rytme. Jeg skal være aggressiv, men ikke for aggressiv, siger Wozniacki til WTA's hjemmeside.

Kampen spilles lørdag omkring klokken 21.