Tennis

Frustreret tysk stjerne kaldte modstander ’den største drama queen nogensinde’

Den tidligere verdensetter Angelique Kerber var tydeligt frustreret over sit nederlag til Bianca Andreescu i tredje runde af Miami Open.

Se Miami Open på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY

Den 18-årige tenniskomet Bianca Andreescu fortsætter sin store fremmarch.

Tyske Angelique Kerber, der er nummer fire på verdensranglisten, blev natten til søndag igen offer for den unge canadier, da hun tabte i tredje runde af Miami Open med 6-4, 4-6, 6-1. De to spillere mødtes også for en uge siden i finalen i Indian Wells, hvor Andreescu også vandt.

Den tidligere verdensetter og tredobbelte Grand Slam-vinder kom af med sin frustration, da spillerne mødtes ved nettet efter kampen.

- Du er den største drama queen nogensinde, lød det fra Kerber foran de rullende kameraer.

Kerber har ikke selv sat ord på, hvad hun mente med sit udbrud, som kan ses i klippet over artiklen.

Ifølge det canadiske medie TSN kan det skyldes, at Andreescu tre gange i kampens løb bad om behandling for sin højre skulder - blandt andet i andet sæt ved stillingen 4-3, hvor Andreescu forinden så ud til at være på vej mod en sikker sejr ved stillingen 4-1.

- Det er ikke noget alvorligt. Det er mere forebyggende. Min skulder er ret spændt, og jeg modtager meget behandling for det, så det skal nok gå, sagde Andreescu efter kampen.

Ifølge den anerkendte amerikanske tennisreporter Ben Rothenberg kommenterede Andreescu også på Kerbers udbrud.

- Hun sagde et eller andet, men jeg er ikke sikker på, hvad det var. Jeg sagde ingenting og forsøger ikke at fokusere på det. Jeg lader bare mit spil tale.

Bianca Andreescus indtog på verdensscenen tog for alvor fart den 3. januar, da hun slog Caroline Wozniacki med 6-4, 6-4 i Auckland, hvor hun nåede sin første finale på WTA Touren.

Finalen blev godt nok tabt, men siden har hun vundet turneringerne i Newport og Indian Wells.

Andreescu startede året som nummer 152 i verden, men havde inden Miami Open spillet sig op som nummer 24.

I fjerde runde møder hun estiske Anett Kontaveit, og lykkes det hende at gå videre til kvartfinalen, kan modstanderen komme til at hedde Caroline Wozniacki, såfremt danskeren vinder sin fjerderundekamp mod taiwanesiske Hsieh Su-wei