Tennis

Trods 10 sejre nyder Wozniacki ikke at møde rumæner

Caroline Wozniacki har en ganske suveræn statistik mod rumænske Monica Niculescu. Alligevel har danskeren det svært mod hende.

Se tennis fra Miami Open direkte på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

10 sejre ud af 10 mulige.

Caroline Wozniacki viste endnu en gang lørdag aften, at hun fuldstændig har overtaget mod rumænske Monica Niculescu.

Den danske tennisstjerne besejrede nemlig verdens nummer 138 i to sæt med cifrene 6-4, 7-6 i tredje runde i Miami Open og sikrede sig dermed videre avancement. Det betyder samtidig, at Wozniacki endnu ikke har tabt til rumæneren.

Derfor skulle man ikke tro, at danskeren havde noget imod at møde hende. Wozniacki fortæller dog, at Niculescu ikke ligefrem er en ønskemodstander.

- Jeg vil ikke sige, at jeg nyder at spille imod hende, da hun helt sikkert er en svær modstander. Hun giver ikke mulighed for, at man kan få rytme i spillet. Man tror, pointet er slut tre gange, men det er det aldrig. Til slut tabte jeg min rytme, men jeg var bare nødt til at holde fast. Jeg er bare glad for at være videre i to sæt, siger Caroline Wozniacki til WTA.

- Jeg er glad for den måde, jeg havde det på, og er tilfreds med at være videre. Jeg synes, at jeg startede virkelig aggressivt og fornemmede bolden ret godt, men hun blev ved med at bryde min rytme. Jeg er meget glad for måden, jeg blev ved med at kæmpe på, og jeg holdt mit hoved relativt køligt.

Hsieh og Niculescu er sandsynligvis to af de mest ens modstandere, der findes på WTA Touren

Caroline Wozniacki

Kommende modstander minder om Niculescu

I fjerde runde, hvad der svarer til 1/8-finalen, skal danskeren møde taiwanesiske Hsieh Su-Wei, som er nummer 27 i verden. Hun besejrede lørdag noget overraskende verdens nummer et, Naomi Osaka, med cifrene 4-6, 7-6 og 6-3.

Hvis Wozniacki ikke bryder sig om at spille mod Niculescu, kan danskeren se frem til endnu en stor opgave. For ifølge Wozniacki minder spillerne om hinanden.

- Hsieh og Niculescu er sandsynligvis to af de mest ens modstandere, der findes på WTA Touren. Men Hsieh bliver helt sikkert endnu en svær modstander. Gode hænder, varierer farten og bryder også rytmen, siger den danske tennisspiller, der i øjeblikket er nummer 13 i verden.

Du kan se Caroline Wozniackis kamp mod Hsieh Su-Wei mandag direkte på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Verdens nummer 27, Hsieh Su-wei, slog verdens nummer et, Naomi Osaka, i tredje runde af Miami Open. Video: Bo Bentsen