Wozniacki trækker sig på ny med skade fra stor turnering

Caroline Wozniacki fik bare spillet et sæt ved grusturneringen i Rom.

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki var tirsdag tilbage på tennisbanen, da hun tog hul på den store WTA-turnering i Rom med en kamp i første runde mod verdensranglistens nummer 30, amerikanske Danielle Collins.

Det blev dog en kort fornøjelse for danskeren, der trak sig fra opgøret med en skade i sin venstre læg efter at have tabt første sæt efter tiebreak med 7-6.

I sidste uges turnering i Madrid måtte danskeren ligeledes trække sig fra sin første kamp. I den spanske hovedstad var det lænden, der forvoldte problemer.

Caroline Wozniacki fik ellers en forrygende start på opgøret, efter den danske tennisspiller fik brudt sin amerikanske modstander i første parti og efterfølgende bragte sig foran med 2-0.

Det fik Collins til at skifte sin ketcher ud, og det viste sig at være en god idé for amerikaneren, der herefter virkede som forvandlet.

Den 25-årige amerikaner tog i hvert fald fem partier i træk, bragte sig foran med 5-2 og så generelt ud til at føle sig væsentlig bedre tilpas end sin danske modstander på det røde grus i Rom.

Det var der måske en grund til. Ved det efterfølgende sidebytte bad Caroline Wozniacki i hvert fald om at få en fysioterapeut på banen til behandling af sin venstre læg, der blev bundet op, inden danskeren fortsatte kampen.

Trods smerter lykkedes det for Wozniacki at få brudt og kæmpet sig tilbage, inden sættet skulle afgøres i en tæt tiebreak, hvor amerikanere viste sig som den stærkeste.

Umiddelbart efter den sidste bold var spillet i første sæt, gik danskeren med det samme over på den modsatte banehalvdel til sin modstander, som hun med kindkys takkede for kampen.

Dermed får danskeren en alt andet end ønsket optakt til den største grusturnering af dem alle, French Open, som begynder næste søndag.