Tennis

Wozniacki glæder sig over godt helbred efter ny sejr: - Det er alt, jeg kan bede om

.

Caroline Wozniacki føler, det går fremad med helbredet og den leddegigt, der har forvoldt hende store problemer sæsonen igennem.

Sent tirsdag aften spillede den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki sig i tredje runde ved WTA-turneringen i Eastbourne, der fungerer som den sidste opvarmning, inden Wimbledon begynder i næste uge.

Takket være en sejr på 6-4, 6-4 over verdensranglistens nummer 70, tyske Andrea Petkovic, kan danskeren samtidig glæde sig over at have vundet to sejre i træk for første gang siden begyndelsen af april.

- Jeg er rigtig glad for at være videre i to sæt. Andrea er en god spiller, vi har haft nogle hårde kampe tidligere, og det var ikke en let kamp i dag, lød det fra danskeren efter opgøret.

Den tidligere verdensetter har set store dele af sin 2019-sæson blive spoleret af skader og den leddegigt, hun fik diagnosticeret sidste år. Men for første gang i længere tid føler den danske stjerne sig godt tilpas.

- Det vigtigste er, at jeg har det godt med helbreddet lige nu. Det er alt, jeg kan bede om lige nu, fortalte danskeren på banen i det engelske efter sejren over Andrea Petkovic.

Caroline Wozniackis kamp mod tyske Petkovic var ellers i fare for ikke at blive færdigsspillet tirsdag, da mørket over den engelske kanal-by var begyndt at falde ved starten på andet sæt.

Men takket være en skarp og disciplineret indsats af Wozniacki, der tegnede sig for flere fornemme vindere med baghånden, fik hun lukket kampen i tide.

- Det begyndte at blive lidt mørkt til sidst, men jeg er meget glad for at være videre. Det føles godt på banen. Jeg nyder virkelig at spille på græs, fortalte Caroline Wozniacki.

Gentagelse af finale venter i næste runde

I tredje runde, der spilles onsdag, møder Caroline Wozniacki hviderussiske Aryna Sabalenka.

Det er en gentagelse af sidste års finale i Eastbourne, hvor danskeren trak det længste strå og vandt finalen med 2-0 i sæt.

- Det bliver klart en hård kamp, men jeg kommer til at gå derud og gøre mit bedste, lød Wozniackis kortfattede vurdering af onsdagens opgør.

TV 2 SPORTs tennisekspert Kenneth Carlsen vil dog gerne sætte lidt flere ord på opgøret, hvor han har Caroline Wozniacki som favorit.

- Jeg synes, hun står med gode chancer, hvis hun spiller, som hun gjorde mod Petkovic. Hun kan godt serve lidt bedre, så kan hun putte lidt på serven, så ser det positivt ud, lyder Kenneth Carlsens vurdering.

Du kan se kampen på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY fra klokken 17:30 onsdag.