Tennis

Wozniacki skal spille op til sit bedste, hvis hun skal videre, mener ekspert

Caroline Wozniacki er klar til tredje runde af WTA-turneringen i Eastbourne.

Det kræver en præstation af højeste kaliber fra Caroline Wozniacki, hvis hun skal forbi Aryna Sabalenka ved WTA-turneringen i Eastbourne.

Se Caroline Wozniacki - Aryna Sabalenka på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY tidligst fra klokken 18.30.

Caroline Wozniacki har gang i sin bedste stime på tennisbanen i tre måneder.

Onsdag har den danske tennisstjerne muligheden for at snuppe sin tredje sejr i træk, når hun spiller sin kamp i tredje runde mod hviderussiske Aryna Sabalenka i WTA-turneringen i Eastbourne.

Tre sejre i træk har den danske tennisspiller kun præsteret én gang tidligere i denne sæson - tilbage i april, men skal Wozniacki igen kunne glæde sig over tre sejre i træk, så kræver det, at danskeren tager endnu et skridt i retning af at genfinde topformen efter en sæson med skader og problemer med leddegigt.

- Man kan godt se, at hun ikke er tilbage på topniveau, som da hun vandt Australian Open. Det er meget lige mellem Wozniacki og Sabalenka. Jeg håber, Caroline vinder, men hun er nødt til at spille op til sit bedste eller næstbedste, lyder vurderingen fra TV 2 SPORTs tennisekspert Kenneth Carlsen.

Opgøret mellem Wozniacki og Sabalenka bliver en gentagelse af sidste års finale i netop WTA-turneringen i Eastbourne. Dengang trak Wozniacki det længste strå og vandt med 2-0 i sæt mod Sabalenka, der nu ligger nummer 10 i verden.

To måneder efter finalesejren i Eastborune sidste år mødtes de to spillere på ny. Denne gang i Montreal, hvor Sabalenka kom ud som sejrskvinde.

Skal Caroline Wozniacki igen lykkedes med at komme ud på toppen mod sin hviderussiske modstander, vil TV 2 SPORTs tennisekspert Kenneth Carlsen gerne se mere af de lovende takter, Wozniacki har vist indtil videre i sine to første kampe i det engelske.

- Hvis hun putter lidt på serven og returneringerne, så kan det komme til at se rigtig godt ud. Jeg synes, det har været meget positivt at se hende spille i de to første runder. Wozniacki tør spille offensiv græstennis, uden det bliver hazarderet, lyder vurderingen fra Carlsen.

- Wozniacki kommer jo ikke ind til den her turnering med alt for meget selvtillid og kamptræning, så det er godt for hende at få de her kampe. Kan hun bygge på fra kamp til kamp her, så er det også godt for hendes Wimbledon-chancer.

Wimbledon begynder mandag den 1. juli. Husk, du kan følge turneringen på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.