Wimbledon

- Tingene er begyndt at gå i den rigtige retning, siger Wozniacki

Caroline Wozniacki er klar til den prestigefyldte tennisturnering i Wimbledon. Peter Klaunzer / Ritzau Scanpix

Efter et svært 2019 føler Caroline Wozniacki sig oven på forud for Wimbledon.

Se Wimbledon på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 PLAY

I denne uge fik Caroline Wozniacki spillet tre kampe i græsturneringen i Eastbourne.

Det lyder måske ikke af så forfærdeligt meget, men i halvanden måned op til turneringen havde den danske tennisstjerne blot spillet tre kampe, hvoraf hun trak sig med skader i to af dem.

Sådan har det meste af 2019 set ud for Wozniacki. Skader og sygdom har holdt hende fra tennisbanen, men nu melder hun sig helt klar til Grand Slam-turneringen på anlægget i Wimbledon.

- Det vigtigste for mig er, at min krop har det godt, og at jeg er skadesfri. Tingene er begyndt at gå i den rigtige retning. Mit tennis har været der, men kroppen har ikke kunne følge med. Det er rart, at jeg føler mig godt tilpas igen, siger Caroline Wozniacki til TV 2 SPORT.

Hun nåede ottendedelsfinalen i Easybourne, hvor verdensranglistens nummer otte, Aryna Sabalenka, sendte hende ud efter en kamp i tre sæt.

Nu er øjnene rettet mod Wimbledon, hvor Wozniacki i karrierens løb aldrig for alvor har præsteret.

Wimbledon-turneringen er således den eneste af de fire Grand Slam-turneringer, hvor hun aldrig er nået til kvartfinalerne.

- Wimbledon er helt specielt. Jeg håber på, at jeg kan få nogle gode uger her. Jeg håber på, at jeg kan ramme formen 100 procent. Jeg har følt, at jeg spillede fint i Eastbourne, siger Wozniacki.

I første runde, som spilles mandag, møder Wozniacki spanske Sara Sorribes Tormo. En på papiret overkommelig opgave, mens der længere fremme venter svære modstandere - noget, Wozniacki ikke har brugt et sekund på at tænke over.

- Jeg kigger aldrig på lodtrækningen. Kun på min første runde, siger hun.