Tennis

Caroline Wozniacki åbner Wimbledon mandag

Caroline Wozniacki møder spanske Sara Sorribes Tormo i sin første Wimbledon-kamp. Tony O'brien / Ritzau Scanpix

Caroline Wozniacki er programsat til den sidste kamp på Wimbledons bane 2 mandag.

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki kan forberede sig på at skulle tage hul på grand slam-turneringen Wimbledon mandag aften.

Turneringsarrangøren har offentliggjort mandagens program, og her er danskerens opgør mod spanieren Sara Sorribes Tormo, der er nummer 69 i verden, sat til at blive spillet som den fjerde og sidste kamp på bane 2 mandag.

Det kan ikke med sikkerhed siges, hvornår kampen dermed går i gang. Inden skal der afvikles to herresinglekampe og en damesinglekamp på samme bane. Den første kamp spilles klokken 11 lokal tid, hvilket svarer til 12 dansk tid.

Bliver der tale om lange kampe, eller kommer det til at regne over Wimbledon-anlægget, kan Wozniacki risikere at vente til et stykke ud på aftenen, før hun kommer i aktion.

I tilfælde af regn eller mørke kan danskeren risikere at vente til tirsdag eller blive flyttet til en bane 1 eller Centre Court, hvor der både er tag og lys.

Der er plads til 4000 tilskuere rundt om bane 2.

På Centre Court åbner Novak Djokovic turneringen med et opgør mod tyskeren Philipp Kohlschreiber mandag eftermiddag klokken 14 dansk tid.

Det er planen, at kampene i første runde skal afvikles mandag og tirsdag.