Wimbledon

’Hylemorsomt og akavet’ - Kyrgios genkendte journalist fra bytur

Nick Kyrgios var i byen inden kampen mod Rafael Nadal, som han mener blev dømt af en 'forfærdelig' dommer.

Nick Kyrgios røg torsdag aften ud til sin bitre rival Rafael Nadal efter et brag af en kamp i anden runde ved Wimbledon.

Men hvor de fleste nok ville tage en stille aften på hotellet inden mødet med verdenranglistens nummer to, gjorde Nick Kyrgios det helt modsatte i sin optakt til den store kamp.

Den unge australier valgte nemlig at tage en spontan bytur. Og det fortryder Kyrgios bestemt ikke, selvom det ikke blev til sejr mod Rafael Nadal.

- Du ser alt for begejstret ud, når du stiller det spørgsmål. Du må have et meget kedeligt liv. Nej, jeg fortryder det ikke, fortalte Nick Kyrgios til en journalist på pressemødet efter kampen.

Den australske bad boy blev fotograferet på værtshuset 'Dog and Fox'. Historien om Nick Kyrgios' bytur beretter dog ikke noget om, hvor stort alkoholindtaget var. Til gengæld kunne Kyrgios godt huske at have set en journalist på pubben.

- Du var der også, udbrød Kyrgios i et grin på pressemødet og pegede på en af de tilstedeværende journalister, inden han tilføjede, at situationen både var hylemorsom og akavet.

På Twitter kunne man også se billeder fra aftenen, hvor en kvinde blandt andet fik både et minde og et kindkys med hjem.

Utilfredshed over dommeren

I selve kampen mod Rafael Nadal var der langt mellem smilene hos Nick Kyrgios, der brugte store dele af opgøret på at brokke sig til kampens dommer.

Australieren var dybt frustreret over, hvor lang tid Rafael Nadal brugte mellem pointene og havde gerne set dommeren sætte ind overfor den langsomme spanier.

- Han er én af de bedste i historien. Så han får nok lidt længere snor. Dommeren i kampen var forfærdelig. Han følte sig meget vigtig oppe i sin stol. Han håndterede kampen rigtig dårligt, forklarede Nick Kyrgios på pressemødet efter kampen.

Australieren slog dog fast, at det ikke var dommerens skyld, at han tabte.

- Nadal spiller hvert point 100 %. Han giver ikke noget væk. Hans forhånd er nok den bedste i verden. Han er speciel, lød det rosende fra Kyrgios om Nadals præstation i kampen.

Rafael Nadal mødte Nick Kyrgios i anden runde af dette års Wimbledon. Video: Malthe Henriksen

Nadal: - Kyrgios kan vinde en Grand Slam

Der har generelt været langt mellem roserne fra Nick Kyrgios og Rafael Nadal hinanden i mellem gennem årene løb.

Særligt efter en kamp tidligere på året i Mexico, hvor Nadal kaldte Kyrgios for 'usportslig' og australieren kvitterede med at kalde spanieren en 'dårlig taber'.

Inden torsdagens møde var der heller ikke nogen af de to duellanter, der lagde skjul på, at de har et særdeles anspændt forhold. Efter kampen ville Rafael Nadal dog ikke bruge mere tid på at dyrke den dårlige stemning, men i stedet rose sin australske modstander for en 'flot kamp'.

- Han er en af de bedste, når han gider at spille. Det vil han som regel gerne mod mig. Nick (Kyrgios, red) kan vinde en Grand Slam, hvis han kan formå at koncentrere sig om at spille tennis, fortalte spanieren i interviewet efter kampen.

Rafael Nadal er klar til tredje runde af Wimbledon. Her møder han franske Jo-Wilfried Tsonga.

Rafael Nadal vandt i fire sæt i anden runde i Wimbledon over australske Nick Kyrgios. Video: Malthe Henriksen