Wimbledon

Wozniacki afviser ikke, at dette var hendes sidste Wimbledon

Den danske tennisstjerne vil ikke afvise, at i år var sidste gang, publikum ved Wimbledon kom til at nyde godt af hendes tennisspil.

Fredag blev den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki sendt ud af Wimbledon i tredje runde efter et klart nederlag til kinesiske Shuai Zhang i to sæt.

Dermed blev det heller ikke til nævneværdig succes for den tidligere verdensetter i det 13. forsøg ved verdens største og mest ikoniske tennisturnering på det grønne græs i London. Og meget kan tyde på, at det aldrig skal lykkes for Wozniacki at nå til tops ved Wimbledon.

Efter det skuffende nederlag til verdensranglistens nummer 50 ville danskeren i hvert fald ikke afvise, at det var sidste gang, hun har deltaget i verdens ældste tennisturnering.

Var det her din sidste kamp ved Wimbledon?

- Uha. Det ved jeg ikke, så langt har jeg ikke tænkt endnu, fortalte Caroline Wozniacki ikke afvisende til TV 2 SPORT.

Allerede tidligt i karrieren fortalte den tidligere Australian Open-vinder, at hun 'ikke regnede med, hun ville spille tennis, når hun blev 30 år'.

- Hvis passionen forsvinder, så er det tidspunktet, hvor jeg vil tage beslutningen. Det kan også være skader, du ved aldrig. Det er rigtig hårdt for kroppen, lød det for et par år siden fra Wozniacki.

I dag skriver dåbsattesten 28 år - to år fra de 30 år. Men det seneste års tid har Caroline Wozniacki døjet med flere skader og ikke mindst fået konstateret leddegigt, som i denne sæson har forvoldt hende store problemer med at nå det vanligt høje niveau.

- Med den skadeshistorik, hun har haft de sidste sæsoner, kan jeg godt være lidt bekymret som bror for, hvor længe hun ønsker at fortsætte med at spille tennis.Det ligner, at det lakker mod enden, fortalte Patrik Wozniacki så sent som i maj til TV 2 SPORT.

- Hun har stresset sin krop i så mange år, og nu virker det til, at den siger lidt fra. Det er næsten mere undtagelsen end reglen, at hun kommer til en turnering uden problemer.

Udover det har Caroline Wozniacki aldrig lagt skjul på lysten til at få børn, og når først hun kan skrive titlen som mor på sit CV, så regner hun ikke med at komme tilbage på tennisbanen.

- Det er fint, hvis nogen har lyst til at komme tilbage, efter de har fået børn, men jeg regner ikke med, at det kommer til at ske for mig, forklarede Caroline Wozniacki til Wimbledon for to år siden.

For nyligt blev hun gift med den tidligere NBA-spiller David Lee.